Truckförare

Truckförare

VI SÖKER STUDENTER TILL ETT STORT LAGER I HALMSTAD!

Dina arbetsuppgifter

Söker du ett extrajobb? Är du student eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50 procent? Har du alltid velat jobba på lager? Gillar du att ha ordning och reda och jobba i högt tempo? Då har vi det självklara jobbet för dig! Vi söker nu pigga lagerarbetare för jobb hos vår kund i Halmstad!

Nu söker vi dig som vill arbeta som lagerarbetare hos vår kund i Halmstad. Dina arbetsuppgifter kommer att vara varierande och bestå av bland annat godsmottagning, orderplock och truckkörning. Arbetet är förlagt på dagtid och beräknas starta inom kort. Uppdraget ingår i vår uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av Maxkompetens, men arbeta ute hos vår kund.

Din profil

Tjänsten passar dig som är självgående och noggrann i ditt arbete samt har möjlighet att arbeta dagtid ett par dagar i veckan. Som person tror vi att du är en driven person med hög arbetsmoral. För att lyckas i rollen behöver du även trivas med att jobba i ett högt tempo.

Truckkort samt svenska i tal och skrift är ett krav.

Inga tidigare erfarenheter krävs men är meriterande. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Som konsult hos Maxkompetens är du ambassadör för oss och representerar oss på ett professionellt sätt.

Arbetets omfattning: Extraarbete
Arbetstider: Dagtid

Sista ansökningsdag

2019-05-31
Intervjuer sker löpande så ansök via vår hemsida redan idag!

Om oss

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003 och vi finns på 10 orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har 500 anställda. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri.

Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta till vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt!

Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension.
Maxkompetens ingår i koncernbolaget MoxieTech Group AB, sedan 2015 noterat på Nasdaq First North. Koncernen har fyra fristående bolag/affärsområden som var och ett har en stark position på marknaden.

Work and Passion AB är ett renodlat HR-Tech bolag som huvudsakligen erbjuder digitala tjänster för HR branschen.
Maxkompetens Konsult AB är med kontor i 8 städer en av de största aktörerna i Sverige inom rekrytering och bemanning.
Multiekonomerna J&M AB är en av de största aktörerna i Sverige inom Ekonomikonsultation, redovisning och lön.
SkolPool Sverige AB som är marknadsledare i Sverige inom elevhälsa.
Mer info
Område Halmstad
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Extrajobb, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 7 juni 2019 (46 dagar kvar)