Truckförare till kund i Halmstad

Truckförare till kund i Halmstad

Nu söker vi dig som vill arbeta som lagerarbetare inom träindustrin i Halmstad. Dina arbetsuppgifter kommer att vara varierande och bestå av bland annat godsmottagning och truckkörning. Uppdraget ingår i vår uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av Maxkompetens, men arbeta ute hos vår kund.

Tjänsten passar dig som är självgående och noggrann i ditt arbete. Som person tror vi att du är en driven person med hög arbetsmoral. För att lyckas i rollen behöver du även trivas med att jobba i ett högt tempo. Truckkort är ett krav, helst upp till behörighet C (12 ton) samt svenska i tal och skrift är ett krav.

Arbetets omfattning: Heltid

Start: Omgående

Arbetstider: Dagtid

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003 och vi finns på 10 orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har 500 anställda. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri.

Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta till vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt!

Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension.
Maxkompetens Sverige AB är noterat på Nasdaq First North under kortnamnet MAXK och i koncernen ingår elevhälsabolaget SkolPool Sverige AB och ekonomi och redovisningsbolaget Multiekonomerna.
Mer info
Område Halmstad
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 10 dec (20 dagar kvar)