Teamledare Halmstad

Teamledare Halmstad

Teamledare till mindre lager i Halmstad

Dina arbetsuppgifter
För kunds räkning söker vi nu en teamledare till ett litet lager i Halmstad. Du kommer i rollen att utföra vanliga lagersysslor såsom truckkörning, in- och utleverans m.m. Man ansvarar för arbetsfördelning i den lilla gruppen och ser till att arbetet blir utfört på bästa sätt. Rollen är alltså inte att enbart fördela eller leda gruppen utan är till stor del som ett vanligt lagerarbete där du är en i gänget men med lite mer ansvar för helheten.

Din profil
Vi söker dig som har mångårig erfarenhet av lager/logistik. Gärna från någon typ av teamledarroll eller liknande. Viktigast är att du vet hur ett lager ska skötas och vad som bör göras när man t.ex.. inventerar, ser över logistiken o.s.v.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och för att söka bör du vara en glad och positiv person som är prestigelös och gillar att arbete på lager. Du är en noggrann person som inte tummar på kvaliteten utan ser till att arbetet blir genomfört med högsta kvalitet.

Truckkörkort är ett krav (A och B) samt B-körkort och tillgång till bil.

Sista ansökningsdag
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag, tveka därför inte utan skicka in din ansökan redan idag.

Sista ansökningsdag: 2019-03-31

Tjänsten innebär en visstidsanställning i 6 månader hos oss på Maxkompetens med stora möjligheter för rätt person att få en fast anställning direkt hos kund efter dessa månader.

Om Maxkompetens

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003 och vi finns på 6 orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1800 jobb och har dagligen 750 heltidsanställda konsulter ute hos kund. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik samt Industri.

Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension.
Maxkompetens Sverige AB är noterat på Nasdaq First North under kortnamnet MAXK.
Mer info
Område Halmstad
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 6 apr (19 dagar kvar)