Spontanansökan till Maxkompetens Halmstad/Halland

Spontanansökan till Maxkompetens Halmstad/Halland

Spontanansökan till Maxkompetens Halland
Är du på jakt efter nytt arbete?

Nu laddar vi på Maxkompetens i Halmstad upp och förbereder oss för ett nytt år. Vi vill ha din spontanansökan för att kunna matcha rätt personer med rätt uppdrag under 2020. Lämna in din spontanansökan till oss här, förutsatt att vi inte har någon tjänst ute på vår hemsida som stämmer med vad du söker.

Var tydlig i din ansökan med vilka dina tidigare erfarenheter är samt vad du önskar göra i framtiden, så att vi lätt kan matcha dig med kundernas behov.

Vi kommer att höra av oss när uppdraget som passar just din profil dyker upp!

Vi på Maxkompetens Halmstad önskar dig lycka till i sökandet av ditt drömjobb.

Om oss
Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003 och vi finns på 7 orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har 400 anställda.

Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri.

Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta till vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar.

Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt!

Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension.
Mer info
Område Halmstad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 27 dec 2019 (17 dagar kvar)