Spännande jobb som VVS-montör hos Assemblin Halmstad

Spännande jobb som VVS-montör hos Assemblin Halmstad

Dina arbetsuppgifter
Vi söker nu VVS-montörer till Assemblin med tjänstgöringsort Halmstad med omnejd. Här arbetar du tillsammans med andra VVS-montörer på servicesidan. Arbetsuppgifterna är varierade men samtliga genomförs på serviceområdet, det innebär att man genomför reparationer och underhåll i befintliga bostäder.

Din profil
Vi söker dig som är VVS-montör och som innehar Säker vatten. B-körkort samt tillgång till egen bil är ett krav då arbeten genomförs även på andra orter i närområdet. Det är inget krav att ha branschcertifikat men det är ett stort plus, även Heta arbeten är meriterande. Vi ser gärna att du har mångårig erfarenhet från en liknande tjänst inom entreprenad eller service.

Tjänsten kräver att du har hög servicekänsla, är positiv och flexibel, ansvarstagande samt har en förmåga att lösa problem. Då en del av arbetet kommer innebära möten med hyresgäster o.s.v. är det viktigt att du är representativ och kommunikativ.

Sista ansökningsdag
Sista ansökningsdag är 2018-10-31

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Tveka därför inte att skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Om oss
Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003 och vi finns på 7 orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1800 jobb och har dagligen 750 heltidsanställda konsulter ute hos kund. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik samt Industri.

Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta till vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt!

Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension.

Maxkompetens Sverige AB är noterat på Nasdaq First North under kortnamnet MAXK och i koncernen ingår elevhälsabolaget SkolPool Sverige AB och ekonomi och redovisningsbolaget Multiekonomerna.
Mer info
Område Halmstad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 24 nov (9 dagar kvar)