Site Controller Halmstad

Site Controller Halmstad

Vi söker Site Controller

Om tjänsten/din roll
Tjänsten är ett vikariat, p.g.a. föräldraledighet, på 1 år.

Som Site Controller ansvarar du för uppföljning, rapportering och prognos för produktionsplatsen i Halmstad samt funktionen Supply/Logistik.

Du driver och utvecklar rapportering inom ditt ansvarsområde, analyserar ekonomiskt utfall och identifierar förbättringsområden.

Arbetsuppgifterna består bl.a. av:
  • Bokslutsprocess månadsvis
  • Prognosprocess kvartalsvis
  • Veckouppföljning
Utöver detta ingår arbete med produktkalkylering med analys mellan utfall och standard, vid årsuppdatering av kalkyler ansvarar controllern för input och validering av nya kalkyler i M3 & Astrada.

Man ansvarar även för investeringsberäkningar och diverse projekt som kan vara aktuella.

Arbetet innebär ett mycket nära samarbete med verksamhetsansvariga för platsen och organisationen för supply. Man ingår i den lokala platsledningen och deltar även i ledningsmöten för supply.

I din roll har du framförallt kontakter internt i företaget men även vissa externa kontakter förekommer, t.ex med revisorer i samband med årsbokslut.

Controllern ingår i ett team med platscontrollers lokaliserade på olika anläggningar i Sverige och rapporterar till chefscontroller. Det finns också ett nära samarbete med redovisningsavdelningen.

Din profil/Krav
Du ska vara utbildad civilekonom eller motsvarande och ha några års erfarenhet av arbete inom såväl controlling som redovisning. En viktig egenskap är förmågan att kunna förklara ekonomiska samband och en vilja att skapa förändring. Goda kunskaper i Office-paketet samt gärna i M3. Tidigare arbete med produktkalkylering är meriterande.

Som person bör du ha integritet och en mycket stark egen drivkraft. Rollen kräver initiativförmåga och förmåga att kunna arbeta självständigt. Controller är tydlig och har god pedagogisk förmåga.

Ansökan
Sista ansökningsdag är 2019-04-21. Start omgående eller enligt överenskommelse.
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Tveka därför inte att skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Detta är en direktrekrytering till kund. Alla eventuella frågor och ansökningar går dock via MaxKompetens.

Om Maxkompetens
Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003 och vi finns på 6 orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1800 jobb och har dagligen 750 heltidsanställda konsulter ute hos kund. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik samt Industri.

Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension.
Maxkompetens Sverige AB är noterat på Nasdaq First North under kortnamnet MAXK.
Mer info
Område Halmstad
Yrkesroll Ekonomi, Controller
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd, Vikariat
Sista ansökningsdag 5 maj 2019 (17 dagar kvar)