Senior Art Director

Senior Art Director

Kreativ Art Director med gedigen erfarenhet sökes

Mecs är en affärsmässigt inriktad strategi- och reklambyrå som skapar effektiv kommunikation genom en kombination av kompetenser inom affärsstrategi, kommunikationsstrategi och kreativa designteam. Nu förstärker vi vårt vinnande team med en kreativ AD.

Vår affärsmodell delar tydligt in Mecs kompetenser i tre ben - business, brands och communication. Mecs bedriver affärsstrategi och digital affärsutveckling, strategi för varumärke, kommunikation och koncept samt effektiv kommunikation i alla kanaler. Som AD kommer du att bli en viktig spelare i alla tre benen.

Vi växer och söker dig som tillsammans med oss vill utveckla våra kunders affärer i en kreativ och positiv miljö med många duktiga spetskompetenser. Vi har stor affärsförståelse och tar ett stort ansvar för våra kunders utveckling. Det tillsammans med 21 år i branschen har gett oss stor erfarenhet av att få våra kunders varumärken att bli starka och framgångsrika.

Vi uppskattar engagemang och ödmjukhet inför varandra, inför kundens utmaning och inför en bransch i stark utveckling, liksom prestigelöshet. Vi är stolta, drivna och nytänkande. Vi är modiga och tar för oss. Det har gjort oss till en av södra Sveriges mest framgångsrika byråer.

Hos oss kan du dessutom förvänta dig en fantastisk arbetsmiljö, i helt nya, fräscha lokaler med mycket plats för kreativitet, utveckling och samvaro för våra olika team.

Vi förväntar oss att du har stor aptit för din expertroll, är en problemlösare, en lagspelare, tänker affärsmässigt och har ett brinnande intresse för kreativa idéer som skapar värde för våra kunder kunder. Som Art Director hos Mecs har du det övergripande ansvaret för idé och grafiska formgivningen i en dubbelsidig roll som är både strategisk och direkt producerande.

Din profil
Som person är du inspirerande, stilsäker och har gedigen erfarenhet inom branschen. Du är kreativ, nytänkande och van vid snabba deadlines. Ditt kunskapsspann är brett och sträcker sig från mindre produktioner till stora konceptuella projekt. Du trivs med att driva projekten framåt både självständigt och tillsammans med ett team av projektledare, grafiska formgivare, digitala experter, webbutvecklare, fotografer och filmare. Du trivs med att ta ansvar för design och konceptutveckling som lämnar huset, men även med att vara skarp rent produktionsmässigt.

Vi söker dig som har:
  • Relevant utbildning
  • Håller dig kontinuerligt uppdaterad om vad som händer i vår omvärld
  • Minst 5-10 års erfarenhet av liknande arbete.
  • Mycket god kunskap inom Adobe Creative Clouds Design program
Extra meriterande är om du har erfarenhet från internationella samarbeten och är språkkunnig. För att trivas i rollen som AD på Mecs krävs det att du har ett intresse i strategiska frågor och affärsutveckling. Vi söker dig som vågar utmana och ligga i framkant samtidigt som kundens åsikt respekteras.

Så ansöker du
Sista ansökningsdag är den 30/4 men intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Skicka därför in din ansökan till oss redan idag.

Vi ser gärna att du skickar in din ansökan via länken.

Tjänsten är en direktrekrytering till Mecs AB men alla ansökningar, eventuella frågor kring tjänsten och dylikt går via oss på Maxkompetens.

Om Mecs
Mecs är en strategi- och reklambyrå med lösningar för hela kommunikationsbehovet. Under ett och samma tak har vi samlat allt från kompetenta affärsutvecklare, varumärkesstrateger till kreativa formgivare och digitala experter.

Genom våra kompetenser erbjuder vi inte bara kunskap inom alla medier utan får även mediekanalerna att samverka så att summan av helheten blir långt effektivare än delarna var och en för sig. Den snabba utvecklingen av medier samt en komplexitet i att göra rätt medieval har skapat ett stort behov från marknaden att hitta en långsiktig affärspartner.

Vi ett välmående team som genom öppenhet och ärlighet trivs och har roligt tillsammans. Genom ett generöst förhållningssätt och en stor portion humor lär vi av varandra och hjälper varandra i stort och smått utan prestige för att leverera de bästa kommunikationslösningarna till våra kunder.

Om Oss
Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering- och bemanningsbolag sedan 2003 och vi finns på 6 orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1800 jobb. Våra kompetensområden är bl.a. HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik samt Industri.

Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta till vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt!

Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension. Maxkompetens Sverige AB är noterat på Nasdaq First North under kortnamnet MAXK och i koncernen ingår elevhälsabolaget SkolPool Sverige AB och ekonomi och redovisningsbolaget Multiekonomerna.
Mer info
Område Halmstad
Yrkesroll Marknadsföring, Art director
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 1 maj 2019 (6 dagar kvar)