Maskinoperatör till Sunchem AB i Getinge

Maskinoperatör till Sunchem AB i Getinge

Vi söker nu en maskinoperatör till Sunchems produktion i Getinge.Som maskinoperatör kommer du vara en viktig del av ett gäng på ca 5 personer. Du kommer bland annat ansvara för tillverkningen av färg till plåttak, tätningsmedel samt påfyllning av materialet. Det är viktigt att du kan samarbeta med andra i arbetet och vill vara en del av ett team.

Vi söker dig som tidigare arbetat inom tillverkningsindustrin som maskinoperatör. Det är meriterande om du har industriteknisk eller verkstadsutbildning. För att du ska klara av arbetet krävs det att du har teknisk förståelse samt verktygsvana. Det är meriterande om du tidigare arbetat med administrativa arbetsuppgifter.
Truckkort är ett krav (A-B)
Mer info
Område Halmstad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 28 dec (37 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sunchem AB är en del av O. Sundström AB som är ett välkänt kemikalie- och råvarugrossistföretag med 100 års erfarenhet. Koncernen omsätter ca 150 MSEK och i det ingår även Sunchem AB med egen produktion av kemitekniska produkter som säljes till vent- och plåtslageriindustrin i Norden. För mer information se hemsidan www.sunchem.se