Marknadsundersökare till litet kontor i Halmstad!

Marknadsundersökare till litet kontor i Halmstad!

Vi söker personer till arbete med marknadsundersökningar!
Vi har löpande uppdrag från kund med att utföra marknadsundersökningar och just nu söker vi extra personal till ett nytt uppdrag med start i januari.

Arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna innefattar att ringa upp både privatpersoner och företag för att utföra intervjuer utifrån färdiga frågeformulär. Arbetet sker på dagtid på vårt kontor i Halmstad. Vi söker personer som är tillgängliga på heltid i perioder men även dig som vill arbeta extra några dagar i veckan!

Profil
Vi tror att du är en person som är bra på att hantera människor, du har arbetat med service tidigare eller har erfarenhet av arbete med telefon som ditt främsta arbetsverktyg. Du är glad, trevlig och pålitlig. I övrigt tycker du om att kommunicera och pushar dig själv för att nå dina mål. God svenska i både tal och skrift är ett krav.

Skicka in din ansökan redan idag då tillsättning kan ske före sista ansökningsdatum.

Om oss
Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003 och vi finns på 7 orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har 400 anställda.

Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri.

Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta till vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar.

Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt!

Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension.
Mer info
Område Halmstad
Yrkesroll Marknadsföring, Marknadsundersökning
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 25 dec 2019 (16 dagar kvar)