Kreativ animatör/visual FX-artist sökes

Kreativ animatör/visual FX-artist sökesKREATIV ANIMATÖR/VISUAL FX-ARTIST SÖKES


Dina arbetsuppgifter

Välkommen till en positiv arbetsplats där engagemang, attityd och lösningsfokuserad samarbetsförmåga värderas högt. Då Mecs verksamhet fortsätter att växa så det knakar så söker vi nu dig som är en idéstark och formsäker animatör/visual FX-artist med en starkt passion och kunskap inom rörligt media med fokus inom postproduction med 2D- och 3D-animation, visual FX och compositing.

Du kommer att arbeta tillsammans med ett fantastiskt team som alla drivs av att utveckla kunderna med kreativa och affärsmässiga lösningar.

Mecs filmteam producerar reklamfilmer, informationsfilmer, företagsfilmer, imagefilmer, dokumentärer i filmat, 2D- och 3D-animerad form för bl.a. webb, sociala kanaler, bio, TV och företag.

Din profil

Vi vill att du är en kreativ, spontan och noggrann filmarbetare med driv. En bred erfarenhet och djup kunskap inom post production är ett stort plus. Du kan förverkliga regissörens vision och idé med 2D- och 3D-animation och visuella effekter.

Du ligger i framkant när det gäller de tekniska och konstnärliga kunskaperna inom animation, compositing och visual FX för att på så vis erbjuda kunden nyskapande produktioner i hög kvalitet. Vi vill hitta dig som bidrar med kreativa idéer och är delaktig i idéarbetet. Som medarbetare på Mecs är du strukturerad, självgående och ansvarsfull. Du är nytänkande och ser det som en stor tillgång att alla resurser finns under ett och samma tak.

Meriterande egenskaper:

Minst fem års erfarenhet av att arbeta som animatör/visual FX-artist.
Mycket god kunskap inom Adobe Creative Clouds program After Effects, Premiere, Photoshop, Illustrator.
Mycket god kunskap inom Maxon Cinema 4D eller annat 3D-program
Gillar utmaningar och hittar lösningar även på obeprövade områden
Nyfiken på nya medier, lösningar och samarbeten
Stark kommunikatör, såväl muntligt som skriftligt
Behärskar det svenska och engelska språket väl både i skrift och tal
Stark arbetsmoral

Nedan finner du en länk till Mecs huvudshowreel:

youtube.com/watch?v=B72PMaS3nGI

Sista ansökningsdag

Sista ansökningsdag är den 30/4 men intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Skicka därför in din ansökan till oss redan idag.
Vi ser gärna att du skickar in CV, personligt brev samt arbetsprover via ansökningslänken.

Tjänsten är en direktrekrytering till Mecs AB men alla ansökningar, ev frågor kring tjänster och dylikt går via oss på Maxkompetens.

Om Mecs

Mecs verksamhet är inriktad på att bygga långsiktighet och lönsamhet för uppdragsgivarna genom kommunikation och starka varumärken som konkurrensmedel. Mecs affärsidé är att under ett och samma tak erbjuda uppdragsgivaren ett komplett utbud av resurser som täcker hela kundens kommunikationsbehov.

Genom våra kompetenser erbjuder vi inte bara kunskap inom alla medier utan får även mediekanalerna att samverka så att summan av helheten blir långt effektivare än delarna var och en för sig. Den snabba utvecklingen av medier samt en komplexitet i att göra rätt medieval har skapat ett stort behov från marknaden att hitta en långsiktig affärspartner.

Som heltäckande reklambyrå är vi ett välmående team som genom öppenhet och ärlighet trivs och har roligt tillsammans. Genom ett generöst förhållningssätt och en stor portion humor lär vi av varandra och hjälper varandra i stort och smått utan prestige för att leverera de bästa kommunikationslösningarna till våra kunder.

Om oss

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003 och vi finns på 6 orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1800 jobb. Våra kompetensområden är bl.a. HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik samt Industri.

Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta till vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt!

Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension.
Maxkompetens Sverige AB är noterat på Nasdaq First North under kortnamnet MAXK och i koncernen ingår elevhälsabolaget SkolPool Sverige AB och ekonomi och redovisningsbolaget Multiekonomerna.
Mer info
Område Halmstad
Yrkesroll Media, Kultur & Design, Film, TV, Radio & Multimedia
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 1 maj 2019 (12 dagar kvar)