Junior Bilmekaniker i Halmstad!

Junior Bilmekaniker i Halmstad!

Vi söker en Junior Bilmekaniker till kund i Halmstad!
Vår kund i Halmstad behöver förstärkning i form av en Junior Bilmekaniker till deras team i Halmstad. Vill du hamna på en arbetsplats där humor och engagemang är i fokus? så kan detta vara tjänsten för dig!

Arbetsbeskrivning
Som Junior Bilmekaniker förväntas du ha ett stort intresse för bilar. Har du hållit på med bilar på hobbynivå och känner att du vill få en chans att komma in i yrket kan detta vara rätt tjänst för dig. Det är meriterande med arbetserfarenhet men inget krav. Arbetet utförs på dagtid och du börjar din anställning under däcksäsong, vilket innebär fysiskt arbete. Du kommer till en början vara anställd av Maxkompetens i 6 månader för att sedan, om allt funkar, bli anställd direkt hos kund.

Profil
Vi tror att du är en person som gillar att ha roligt på jobbet. Du har en positiv inställning och gillar både att hjälpa andra samt lösa problem. Du är punktlig och ser till att slutföra arbetsuppgifter du påbörjat. Du gillar att jobba tillsammans med andra och är inte rädd för att lära dig nytt. För att vara aktuell för tjänsten innehar du B-körkort.

Om processen
Tjänsten ska tillsättas så fort vi funnit rätt kandidat, så skicka in din ansökan så snart som möjligt.
Mer info
Område Halmstad
Yrkesroll Fordon, Lackerare, Mekaniker
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 22 dec 2019 (9 dagar kvar)