Extraarbete inom produktion i Halmstad

Extraarbete inom produktion i Halmstad

Extraarbete inom produktion
Vi på Maxkompetens söker studenter eller extraarbetare som kan och vill jobba ett par dagar i veckan bredvid studier eller annat arbete. Uppdraget är inom produktion hos ett företag i Halmstad som behöver extra uppbackning.

När du arbetar som konsult för Maxkompetens Konsult AB får du möjligheten att arbeta hos olika kunder med olika typer av arbetsuppgifter. Genom att arbeta vid sidan av studierna får du inte bara extra inkomst utan även viktig arbetslivserfarenhet att ta med dig.

Din profil
För att vara aktuell för tjänsten måste du ha en annan huvudsaklig sysselsättning som studier eller extraarbete på minst 50%. Du behöver vara tillgänglig på vardagar under dagtid. Inga tidigare erfarenheter krävs, då upplärning sker på plats. Däremot förväntas du vara tillgänglig åtminstone ett par dagar i veckan.

Att arbeta i ett bemanningsföretag ställer mycket höga krav på att snabbt kunna sätta sig in i olika företags rutiner och arbetssätt. Du måste vara öppen för att testa nya arbetsuppgifter och arbetsplatser. Du bör trivas med att ta dig an nya utmaningar. Ett plus är om du har B-körkort och tillgång till bil. Vi önskar att du är flexibel då arbetstillfällen kan uppkomma med kort varsel.

Vad erbjuder vi?
Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din erfarenhet kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät.

Vi erbjuder extrajobb för dig som är studerande eller har en annan huvudsaklig sysselsättning. Du kommer att ingå i en beredskapspool där du uppger din tillgänglighet löpande. Timlönen är enligt de avtal som gäller på arbetsmarknaden. Semesterersättning tillkommer och betalas ut i samband med lönen. Vid arbete under kvällar och helger tillkommer OB-tillägg enligt rådande kollektivavtal.

Sista ansökningsdag
30 November

Om oss
Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003 och vi finns på 6 orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1800 jobb. Våra kompetensområden är bl.a. HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik samt Industri.

Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta till vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt! Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension.
Mer info
Område Halmstad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Extrajobb
Sista ansökningsdag 22 nov 2019 (10 dagar kvar)