Extraarbete inom IT i Halmstad!

Extraarbete inom IT i Halmstad!

Extraarbete inom IT i Halmstad!
Vi söker nu en extraarbetare till avdelningen vår kund Region Hallands IT-avdelning med placering i Halmstad. Du kommer att hoppa in vid toppar för att stötta verksamheten. Det kommer att vara planerade inhopp och varierar mellan enstaka dagar till 1-3 veckor sammanhängande. Vi tror att du antingen har en sysselsättning där du arbetar på timmar eller är student med flexibla studietider.

Om tjänsten
Arbetsuppgifterna är bland annat att åka ut och ställa ut datorer eller enklare tekniska arbetsuppgifter, allt beroende på din förkunskap. Du kommer ha kollegor som är erfarna runt dig men förväntas också kunna åka ut på enklare jobb ensam. Arbetsuppgifterna på avdelningen består av att ge IT-support, felsöka samt agera resurs i systemförvaltningen av de datorer och skrivare som finns ute bland verksamheterna i Region Halland.

Vem söker vi?
Vi söker dig som tycker om kontakt med människor och att ge utmärkt service. Du är mest troligt tekniskt intresserad och ser detta som en möjlighet att skaffa dig erfarenhet inom området. Vi söker dig som är engagerad, noggrann, lösningsorienterad, nyfiken och intiativrik utan problem att följa riktlinjer och frarmtagna processer. Din sociala förmåga är god då du i det dagliga arbetet har kontinuerlig dialog med våra kunder.

Krav/meriter
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.
  • Körkort B är ett krav.
  • Intresse, erfarenhet eller utbildning inom IT.
Om kunden
På avdelningen arbetar vi med tjänsterna Klient och Utskrift. Vårt uppdrag är att serva verksamheten med en funktionell arbetsplats rörande dessa områden. Avdelningen hanterar över 8500 datorer och 3500 skrivare inom Region Halland och består av 20 medarbetare placerade antingen i Varberg eller Halmstad. Vårt uppdrag sträcker sig över hela regionen. Central administration och support är därför nödvändigt och vikten av att vi har fungerande processer och verktyg för att hantera detta är stor. All paketering och distribution av applikationer sköts centralt via våra deploymentverktyg, men även arbete på plats hos kund, utställ/utbyte av datorer och skrivare hanteras av vår avdelning.

Om oss
Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003 och vi finns på 10 orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har 500 anställda. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri.

Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta till vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt! Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension.
Mer info
Område Halmstad
Yrkesroll IT-tekniker, Data & IT
Typ av anställning Extrajobb
Sista ansökningsdag 3 nov 2019 (16 dagar kvar)