Duktig grafisk formgivare sökes till härligt gäng på Mecs AB

Duktig grafisk formgivare sökes till härligt gäng på Mecs AB

Kreativ grafisk formgivare sökes
Mecs är en affärsmässigt inriktad strategi- och reklambyrå som skapar effektiv kommunikation genom en kombination av kompetenser inom affärsstrategi, kommunikationsstrategi och kreativa designteam. Vi söker dig som är en riktigt vass grafisk formgivare.

Vår affärsmodell delar tydligt in Mecs kompetenser i tre ben - business, brands och communication. Mecs bedriver affärsstrategi och digital affärsutveckling, strategi för varumärke, kommunikation och koncept samt effektiv kommunikation i alla kanaler. Som grafisk formgivare kommer du att bli en viktig spelare i alla tre benen.

Vi växer och söker dig som tillsammans med oss vill utveckla våra kunders affärer i en kreativ och positiv miljö med många duktiga spetskompetenser. Vi har stor affärsförståelse och tar ett stort ansvar för våra kunders utveckling. Det tillsammans med 21 år i branschen har gett oss stor erfarenhet av att få våra kunders varumärken att bli starka och framgångsrika.

Vi uppskattar engagemang och ödmjukhet inför varandra, inför kundens utmaning och inför en bransch i stark utveckling, liksom prestigelöshet. Vi är stolta, drivna och nytänkande. Vi är modiga och tar för oss. Det har gjort oss till en av södra Sveriges mest framgångsrika byråer.

Hos oss kan du dessutom förvänta dig en fantastisk arbetsmiljö, i helt nya, fräscha lokaler med mycket plats för kreativitet, utveckling och samvaro för våra olika team. Vi förväntar oss att du har stor aptit för din expertroll, är en problemlösare, en lagspelare, tänker affärsmässigt och har ett brinnande intresse för kreativa idéer som skapar värde för våra kunder kunder.

Som grafisk formgivare på Mecs kommer ditt huvudfokus att vara produktion av webbdesign och tryckt design. Du kommer att arbeta självständigt och i team tillsammans med art director, projektledare och copywriter. Är du dessutom en fena inom 3D är det ett stort plus.

Din profil
Du är en form- och stilsäker grafisk formgivare som har en solid kunskap om layout, typografi, färg och form. Du kan Adobe Creative Clouds designprogram på dina fem fingrar. Du har en bred erfarenhet och god vana av både små och stora produktioner. Du är noggrann och ansvarsfull och kommer i vissa fall ha kontakt direkt mot kund.

För att passa in i rollen och bland framtida kollegor på Mecs krävs att du är driven, energisk och har en passion för ditt arbete. Vi söker dig som är en lagspelare, prestigelös och flexibel. Det är viktigt att du har den där gnistan som driver dig framåt i de projekt du tar dig an.

Meriterande
  • 5 års erfarenhet inom grafisk formgivning
  • Arbetat på reklambyrå, designbyrå, webbyrå eller liknande
Extra meriterande är om du har erfarenhet från internationella samarbeten och är språkkunnig.

Så ansöker du
Intervjuer sker löpande och tjänsten tillsättas så snart rätt person hittas. Skicka därför in din ansökan till oss redan idag.

Vi ser gärna att du skickar in CV, personligt brev samt arbetsprover via ansökningslänken.

Tjänsten är en direktrekrytering till Mecs AB men alla ansökningar, ev. frågor kring tjänster och dylikt går via oss på Maxkompetens.

Om Mecs
Mecs verksamhet är inriktad på att bygga långsiktighet och lönsamhet för uppdragsgivarna genom kommunikation och starka varumärken som konkurrensmedel. Mecs affärsidé är att under ett och samma tak erbjuda uppdragsgivaren ett komplett utbud av resurser som täcker hela kundens kommunikationsbehov.

Mecs verksamhet bygger på flexibilitet med hög spetskompetens inom:
  • Strategi
  • Reklam och tryckt media
  • Webb- och systemlösningar
  • Rörligt media
  • Foto och filmning
Genom våra kompetenser erbjuder vi inte bara kunskap inom alla medier utan får även mediekanalerna att samverka så att summan av helheten blir långt effektivare än delarna var och en för sig. Den snabba utvecklingen av medier samt en komplexitet i att göra rätt medieval har skapat ett stort behov från marknaden att hitta en långsiktig affärspartner.

Som heltäckande reklambyrå är vi ett välmående team som genom öppenhet och ärlighet trivs och har roligt tillsammans. Genom ett generöst förhållningssätt och en stor portion humor lär vi av varandra och hjälper varandra i stort och smått utan prestige för att leverera de bästa kommunikationslösningarna till våra kunder.
Mer info
Område Halmstad
Yrkesroll Media, Kultur & Design, Designer
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 4 dec 2019 (21 dagar kvar)