Digital Media Manager

Digital Media Manager

Ny spännande tjänst som Digital Media Manager hos Mecs i Halmstad!
Välkommen till en positiv arbetsplats där engagemang, attityd och lösningsfokuserad samarbetsförmåga värderas högt. Mecs verksamhet är inriktad på att bygga långsiktighet och lönsamhet för våra kunder genom kommunikation och starka varumärken som konkurrensmedel. Mecs affärsidé är att under ett och samma tak erbjuda uppdragsgivaren ett komplett utbud av resurser som täcker hela kundens kommunikationsbehov.

Som heltäckande reklambyrå är vi ett välmående team som genom öppenhet och ärlighet trivs och har roligt tillsammans. Genom ett generöst förhållningssätt och en stor portion humor lär vi av och hjälper varandra i stort och smått utan prestige för att leverera de bästa kommunikationslösningarna till våra kunder.

Din profil
Är du vår nästa stjärna inom digital annonsering?

Vi förstärker nu vår organisation med ytterligare en Digital Media Manager. Vi erbjuder dig en nyckelroll i ett expansivt företag med ett digitalt team bestående av kompetenta och certifierade medarbetare. Du får en viktig roll i vårt digitala arbete där vi säkerställer en effektiv och lönsam annonsering för våra kunder i dagens och morgondagens digitala kanaler. Du har ett stort digitalt intresse, är nyfiken på nya trender, och har ett tydligt fokus på kundens affär och ser vilka möjligheter som finns för att få våra kunder att växa.

Dina arbetsuppgifter kommer att variera beroende på kund - allt från att vara med och ta fram strategier tillsammans med våra affärsutvecklare, skapa aktivitetsplaner och analysera och optimera annonser.

Det digitala landskapet utvecklas hela tiden och du är nyfiken och gillar att testa och utvärdera nya annonsplattformar. Du arbetar idag med digital annonsering och är väl insatt i Google Ads, Google Analytics, Facebook Ads och andra digitala annonsformat.

Du gillar att ha direktkontakt med våra kunder, från lite mindre nationella bolag till stora internationella koncerner. När du blivit trygg i din roll kommer du även driva workshops inom ditt område med våra kunder.

Den person vi söker är nyfiken, analytisk och strukturerad. Du gillar att ta ansvar, är noggrann och gillar att proaktivt arbeta med våra kunder.

Du är en engagerad och positiv person med god social kompetens. Du har god förståelse för service och att skapa resultat för kunden är en självklarhet liksom ett prestigelöst förhållningssätt och positiv syn på feedback på ditt arbete. Givetvis är det även viktigt att du har stark arbetsmoral.

Bakgrund och utbildning
Vi söker dig som har:
  • Erfarenhet av digital marknadsföring
  • Goda kunskaper i Google Ads, Google Analytics, Facebook Ads och LinkedIn Ads
  • Goda kunskaper i att analysera effekten av digitala aktiviteter.
  • God kunskap gällande att arbeta riktat mot olika målgrupper och i olika kanaler
  • Behärskar engelska i tal och skrift
Det är även ett plus om du:
  • Har god förståelse kring SEO
  • Har goda kunskaper i Google Shopping
  • Har goda kunskaper i Marketing Automation
Gå gärna in på vår hemsida: https://www.mecs.se

Ansökan
Tjänsten tillsätts så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan till oss redan idag. Vi vill att du skickar in CV, personligt brev samt arbetsprover via ansökningslänken.

Start är omgående eller efter överenskommelse. Tjänsten är en heltidstjänst och arbetet sker med utgångpunkt från kontoret i Halmstad.

Tjänsten är en direktrekrytering till Mecs AB men alla ansökningar, ev frågor kring tjänster och dylikt går via oss på Maxkompetens. Ansvarig rekryterare är Ida Svensson, , 070-0915912.
Mer info
Kontaktperson Maxkompetens
Email Mejla Maxkompetens
Område Halmstad
Yrkesroll Marknadsföring, PR & Kommunikation
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Maxkompetens
Sista ansökningsdag 21 mars 2021 (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande företag inom bemanning och rekrytering riktat mot teknik, IT och industri. Vi startade vår verksamhet 2003 och har idag kontor på tio orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har dagligen ca 350-400 konsulter ute på uppdrag.