Bilmekaniker till välkänd märkesverkstad i Halmstad

Bilmekaniker till välkänd märkesverkstad i Halmstad

MotorHalland rekryterar för fullt inför flytten till de helt nybyggda lokalerna. Missa inte chansen att få vara del i ett spännande och expansivt skede.

Dina arbetsuppgifter
MotorHalland är i ett mycket expansivt och spännande skede. I mitten av år 2020 ska de nya lokalerna stå färdiga och med mer plats behövs mer personal. Därför rekryterar man redan nu in personal för att stå redo för nya utmaningar så snart de nya, fräscha lokalerna står färdiga.

Vi söker nu dig som har ett brinnande intresse för bilar, drivs av nyfikenhet och en stark önskan om att ge bra service. Vi behöver en erfaren bilmekaniker och arbetet innefattar alla vanligt förekommande verkstadsuppgifter som service, reparationer, felsökningar o.s.v. Tjänsten kommer dock vara mer inriktad mot serviceverkstad.

För en ansvarstagande person med egen drivkraft finns stora möjligheter till utveckling och framgång.

Tjänsten är på heltid och tillträde enligt överenskommelse.

Din profil
För att lyckas bör du ha en utbildning inom fordonsteknik, el, data eller ha förvärvat motsvarande kompetens på annat sätt. Då vi söker en erfaren bilmekaniker är det ett krav att du ha några års erfarenhet som just detta.

Väldigt meriterande om din erfarenhet kommer från en auktoriserad märkesverkstad. B-körkort och god datorvana är ett krav.

Som person ska du som söker vara serviceinriktad, noggrann, engagerad och ha förmågan att arbeta självständigt. Vidare bör du vara stresstålig och ha lätt för att samarbeta med dina kollegor.

Sista ansökningsdag
Intervjuer sker löpande. Tveka därför inte att skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Detta är en direktrekrytering till MotorHalland. Alla eventuella frågor och ansökningar går dock via MaxKompetens.

Ansvarig rekryterare för tjänsten är Elin Karlsson, 0734-368105,

Om MotorHalland
MotorHalland är auktoriserade återförsäljare för Volkswagen personbilar, Volkswagen Transportbilar, Skoda och Seat. I vår 3.500 m2 stora bilhall hittar du ett rikt utbud nya bilmodeller samt även ett stort och varierat utbud av begagnade bilar. Vår verkstad är även den auktoriserad för reparation och service av Audi, Volkswagen, Skoda och Seat. MotorHalland erbjuder dig ett mycket omväxlande och stimulerande arbete i ett expansivt företag. Självklart får du all den utbildning och information du behöver för att lyckas i din roll.
Mer info
Område Halmstad
Yrkesroll Fordon, Mekaniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 1 mars 2020 (12 dagar kvar)