Konstruktör till Malte

Konstruktör till Malte

Som konstruktör blir du en viktig del i hela vår process där ditt stora fokus är att konstruera och utveckla morgondagens drivmedels- och tvättanläggningar. Här får du till skillnad från många andra konstruktörstjänster synnerligen arbeta hands-on och vara med i utvecklingen från "ax till limpa". Vill du arbeta i en platt organisation och främja utvecklingen av gröna drivmedel för framtiden? - Här finns chansen!

Om vår kund

Malte är en av Europas ledande tillverkare av publika ovanjordsanläggningar för Drivmedel. Produkterna finns främst representerade i Norden men vi ser även ett ökat behov av våra produkter i Europa. Malte bygger och monterar tvätt- & drivmedelsanläggningar, bränslekonditionering och distributionssystem.

Vi utvecklar ständigt våra produkter och tjänster för att möta våra kunders behov, varierande krav och förutsättningar. Med närmare över 100 år erfarenhet arbetar vi aktivt för ett hållbart och fossilfritt samhälle med alternativa gröna drivmedel för framtiden.

Dina arbetsuppgifter

Som konstruktör är du en viktig del i hela vår process där ditt stora fokus är att konstruera och utveckla morgondagens drivmedels- och tvättanläggningar. Många projekt som vi tar oss an är unika och skräddarsydda för våra kunder. Det mesta av arbetet sker i projektform där du kommer att leda utvecklingsprojekt i dess olika faser. En mångfacetterad roll som bl. a. inkluderar följande ansvarsområden:
 • Ta fram robusta lösningar som möter projektens krav på kvalité, leverans och kostnad
 • Rita i CAD, utveckla och konstruera från grunden men också modifiera befintliga produkter
 • Val av konstruktionens komponenter och dimensioner
 • Driva projekt, från ide´ till färdig produkt
 • Utföra riskutredningar
En stor fördel i denna roll är att du får arbeta mycket hands-on, där du får förståelse för hela processen. Du kommer att ha mycket kontakt med kunder, leverantörer och tillverkare som du även får möjlighet att besöka för att nå fördjupad kunskap mellan ritning och verklighet. Du kommer att landa in i ett team på tre personer där du blir den fjärde pusselbiten. Du rapporterar till Teknisk chef.

Vi erbjuder dig:
 • Ett företag som satsar på framtiden och alternativa gröna drivmedel
 • Ett bolag som är marknadsledande gällande lösningar för drivmedelsbranschen
 • Korta beslutsvägar, stora möjligheter att påverka, platt organisation
 • Frukost varje dag och personlig träning på arbetstid
Dessutom kommer du att ha vår tekniske chef Magnus Persson som Mentor och han är en av dem mest meriterade i Norden när det kommer till lösningar för drivmedel och alternativa drivmedel.

Din profil

Vi vill fortsätta stärka vår ledande position på den globala marknaden och söker därför dig som brinner för teknik och produktutveckling. Vi tror att du har en teknisk nyfikenhet och en fundamental "hur-funkar-det-inställning".

Utbildningsmässigt tror vi att du är ingenjör inom mekanik eller har motsvarande arbetslivserfarenhet. Du har en teknisk bakgrund och trivs i en roll som innehåller både tekniska frågeställningar, konstruktion och projektledning. Du har erfarenhet av CAD, där Inventor och SolidWorks är en stark merit. Tidigare arbete med liknande arbetsuppgifter är också meriterande.

Vi listar några värdefulla egenskaper:
 • Du är uppfinningsrik och idérik
 • Du har stark initiativförmåga
 • Du är utåtriktad och kommunicerar väl på både svenska och engelska
 • Du ser dig inte som fullärd utan vill ständigt utvecklas
Låter tjänsten intressant?

Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Intervjuer kommer att ske löpande och tillsättning kan ske innan sista ansökningsdatum. Sista ansökningsdatum är 2/10 2022. Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna rekryteringskonsult Angelica Asplid på angelica.asplid@effektiv.se

Sökord

CAD, Solidworks, Inventor, Mekanik, Konstruktion, Mechanical Design Engineer, Mechanical Engineer, Produktutveckling, Halmstad
Mer info
Kontaktperson Angelica Asplid
Telefon 073 501 36 11
Område Halmstad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av AB Effektiv
Sista ansökningsdag 2 okt 2022 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Effektiv är det personliga konsultföretaget inom rekrytering och bemanning. Vi vill att det skall vara enkelt för våra kunder och vår personal att arbeta med och hos oss. Därför är våra ledstjärnor Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga - ord som vi lever efter och som är receptet för att överträffa dina förväntningar.

För den här tjänsten förmedlar Effektiv kontakten och du kommer bli anställd direkt hos Malte.