Embedded software developer

Embedded software developer

Om tjänsten
Du kommer att arbeta som embeddedutvecklare i något av våra kundprojekt.

Du behöver vara helt trygg i programmeringsspråket C och önskvärt är erfarenhet av versionshanteringssystemet Git.

Arbetsuppgifterna är varierande och du kan ingå i projekt som är stora men också i mindre projektteam där du själv behöver driva arbetet framåt.

Det är därför viktigt att du kan arbeta självständigt, men du behöver även ha lätt för att samarbeta med andra.

Om dig
Du har kandidatexamen eller motsvarande inom programmering. Du kan nyligen vara färdig med din utbildning alternativt har du arbetat med liknande arbetsuppgifter några år och är nu redo att ta dig an nya utmaningar.

Du har en passion och engagemang att arbeta med utveckling och ser möjligheter för att finna lösningar. Du är nyfiken till din natur och vill lära dig nya saker. Du trivs att arbeta i mindre organisation med korta beslutsvägar, delaktighet och stora möjligheter att påverka det dagliga arbetet. Som person gillar du att ta eget ansvar och drivs av att leverera bra lösningar.

Vi erbjuder dig ett spännande, stimulerande och omväxlande arbete med stora möjligheter till individuell utveckling samt frihet under ansvar. Som en del av vårt team kommer du att omges av många med hög kompetens och starkt driv att förbättras och lära. Vi brinner för teknik och för att hitta bästa möjliga tekniska lösningar för våra kunder.
Mer info
Kontaktperson Magnus Petersson
Telefon 0723767420
Email Mejla Magnus Petersson
Område Halmstad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.mpq.se
Sista ansökningsdag 31 mars 2020 (40 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

MPQ Software AB är ett konsultbolag som grundades 2012 och som har sitt säte i Halmstad. Vi jobbar som konsulter inom embedded- och web/app-utveckling och kan erbjuda våra kunder specialistkompetens i delar av projekt men även helhetslösningar. Vi är idag ett mindre team på 4 personer där 2 av oss arbetar med utgångspunkt i Halmstad. Vi har även kontor i Jönköping och Lund.

Vi söker nu dig som gillar embedded-programmering och som vill stärka vårt team i Halmstad.