Tekniker med erfarenhet

Tekniker med erfarenhet

Åt vår kund söker vi nu en Tekniker inom livsmedelsbranschen med krav på tidigare erfarenhet inom yrket.
Tjänsten är en hyrrekrytering vilket innebär att du blir anställd via Logent under en period på 3månader som sedan övergår till anställning direkt hos kund.

Stationerad i Halmstad med arbetstid förlagd på dagtid.
Planerad start är 1 april eller enligt överenskommelse.

Om tjänsten

Vi söker dig som har tidigare arbetslivserfarenhet som tekniker. Du kommer ingå i ett team som består av fem tekniker och en el-tekniker.

Huvudsakliga arbetsuppgifter är service, felsökning, reparation samt underhåll av maskiner och fastigheter.
Vi ser gärna att du har kunskap inom pneumatik, svets och plåtarbeten.
Tjänsten omfattar heltid och är en tillsvidareanställning.

Din profil

Vi söker en positiv person som har tidigare arbetslivserfarenhet som tekniker. Engagerad, självgående person med god samarbetsförmåga och är serviceinriktad.

Krav på B-körkort

Om Logent

Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2019 omsatte Logent ca 1,5 miljarder SEK.

Vi är måna om våra anställda och erbjuder alla medarbetare försäkringar och marknadsmässiga löner. För dig som vill prova på att arbeta i Norge eller kan tänka dig att arbeta vid någon av de andra orterna där Logent finns representerade i Sverige så har vi på Logent många roliga uppdrag att erbjuda, vi ser gärna att våra anställda utvecklas inom koncernen!

Läs mer på www.logent.se

Om ansökan

Tjänsten skall tillsättas 2021-04-01 och rekryteringsarbetet sker löpande. Du ansöker om tjänsten via annonsen, vi behöver ditt CV och ett ansökningsbrev. Ansvarig rekryterare går igenom inkomna ansökningar och gör urval, är du en av dem som går vidare i processen kommer du att bli kontaktad och kallad till en personlig intervju.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Halmstad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Reparatörer
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Logent
Sista ansökningsdag 28 feb 2021 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

About Logent Logent is a comprehensive and independent logistics partner, with a Nordic base and with global networks. We have a wide range of services and create value for our customers through guaranteed cost and quality improvements. Our services include Logistics Services such as Warehouse Management, Transport Management and Customs, Port and Combined Terminals, Staffing Services and Consulting Services. This means that Logent has grown to a turnover of about SEK 1.5 billion from the start in 2006 and employs approximately 3,000 people. Om Logent Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2019 omsatte Logent ca 1,5 miljarder SEK. Vi är måna om våra anställda och erbjuder alla medarbetare försäkringar och marknadsmässiga löner. För dig som vill prova på att arbeta i Norge eller kan tänka dig att arbeta vid någon av de andra orterna där Logent finns representerade i Sverige så har vi på Logent många roliga uppdrag att erbjuda, vi ser gärna att våra anställda utvecklas inom koncernen! Läs mer på www.logent.se