Skötselarbetare inom grönyteskötsel sökes

Skötselarbetare inom grönyteskötsel sökes

Om tjänsten

Vi söker nu skötselarbetare med erfarenhet av grönyteskötsel.

Tjänsten innefattar alla förekommande arbetsuppgifter inom skötsel samt underhåll av utemiljö så som ogräsrensning, gräsklippning, renhållning, häckklippning, beskärning av buskar och träd m.m.

Du arbetar heltid, måndag till fredag mellan 07:00-16:00
Utgångspunkt Halmstad med flexibilitet inom en radie på 75 km där transporten samordnas av Logent.

Om kunden

Kunden är Sveriges ledande aktör inom skötsel och finplanering av utemiljöer. Vår affärsidé är att förädla kunders utemiljöer genom att erbjuda tjänster med fokus på hög kundnytta, långsiktig hållbarhet och kvalitet. Verksamheten är uppdelad i tre rörelsesegment: grönyteskötsel och finplanering, sport- och fritidsanläggning och träd- och skogsvård. Vi är professionella i allt vi gör och i centrum finns vår personal som med sin kompetens och erfarenhet inspirerar våra kunder och realiserar deras drömmar om en vacker och funktionell utemiljö. En utemiljö som med våra tjänster inom skötsel och drift består under en lång tid.

Din profil

Du är en serviceinriktad, flexibel person som är mån om att utföra ett bra arbete. Vi söker dig med hög arbetsmoral som inte räds att ta i när det behövs. Du tar ansvar och arbetar bra i grupp samtidigt som du har ett stort engagemang och kan arbeta självständigt.

Du har B-körkort och behärskar svenska i tal och skrift.
Behörighet och erfarenhet av röjsåg och andra grönytemaskiner är meriterande.

Om Logent

Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2017 omsatte Logent ca 1,3 miljarder SEK.
Vi är måna om våra anställda och erbjuder alla medarbetare försäkringar och marknadsmässiga löner. För dig som vill prova på att arbeta i Norge eller kan tänka dig att arbeta vid någon av de andra orterna där Logent finns representerade i Sverige så har vi på Logent många roliga uppdrag att erbjuda, vi ser gärna att våra anställda utvecklas inom koncernen!
Läs mer på www.logent.se

Om ansökan

Tjänsterna skall vara tillsatta i april och rekryteringsarbetet sker löpande. Du ansöker om tjänsten via annonsen, vi behöver ditt CV och ett ansökningsbrev.Ansvarig rekryterare går igenom inkomna ansökningar och gör urval, är du en av dem som går vidare i processen kommer du att bli kontaktad för en första telefonintervju och avstämning kring erfarenheter relevanta för tjänsten. Går du sedan vidare i processen får du möjlighet att komma till Logent för att träffa ansvarig rekryterare på en personlig intervju.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Halmstad
Yrkesroll Miljö & Djurvård
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Logent
Sista ansökningsdag 31 mars 2020 (43 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management för logistikintensiva verksamheter. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2015 omsatte Logent ca 1,5 miljarder SEK. Logent AB är auktoriserade genom Almega och AEO-certifierade samt certifierade enligt ISO9001 och ISO14001.