Lastbilschaufför sökes!

Lastbilschaufför sökes!

Om tjänsten

Nu söker vi C- och/eller CE- chaufförer i Halmstad med omnejd.
Arbetet innebär bland annat körsträckor mot uppsatta mål, hantering lastning och lossning av gods och kundkontakt.

Din profil

För att passa in i rollen som chaufför hos någon av våra kunder måste du ha en hög servicenivå och brinna för ditt arbete. Du är flexibel, noggrann och tycker om att arbeta självständigt mot uppsatta mål.

Då vi har flera olika uppdrag kan kraven på erfarenhet variera, därför söker vi dig som antingen är nybörjare eller har lång erfarenhet inom yrket.

Krav på samtliga chaufförer:
  • Körkort med C och/eller CE-behörighet
  • Yrkeskompetensbevis
  • Truckkort
Om Logent

Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2017 omsatte Logent ca 1,3 miljarder SEK.

Vi är måna om våra anställda och erbjuder alla medarbetare försäkringar och marknadsmässiga löner. För dig som vill prova på att arbeta i Norge eller kan tänka dig att arbeta vid någon av de andra orterna där Logent finns representerade i Sverige så har vi på Logent många roliga uppdrag att erbjuda, vi ser gärna att våra anställda utvecklas inom koncernen!

Läs mer på www.logent.se

Om ansökan

Stämmer ovanstående beskrivningen in på dig, sök tjänsten redan idag.
Urval sker löpande.
Mer info
Område Halmstad
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Logent
Sista ansökningsdag 23 juni 2019 (61 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management för logistikintensiva verksamheter. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2015 omsatte Logent ca 1,5 miljarder SEK. Logent AB är auktoriserade genom Almega och AEO-certifierade samt certifierade enligt ISO9001 och ISO14001.