Kandidatansvarig Bemanning & Rekrytering, Halmstad

Kandidatansvarig Bemanning & Rekrytering, Halmstad

Är du en person som sätter team och leverans högt på agendan, en doer som är ute efter en utvecklande tjänst i ett spännande företag?

Till vårt växande kontor i Halmstad söker vi nu två lagspelare som vill arbeta i ett framgångsrikt team inom Bemanning och Rekrytering.

Om tjänsten

Du erbjuds ett spännande arbete med ett stort mått av självständighet och eget ansvar. Som kandidatansvarig kommer du främst att arbeta med våra uthyrningsuppdrag och rekryteringsprocesser på den kollektiva sidan och bistå konsultcheferna i deras dagliga arbete.

I uppgifterna ingår bland annat att hjälpa till med annonsering, kandidatsökning, telefonintervjuer, personintervjuer och referenstagning. Vidare hjälper du till med att administrera personalfrågor kring våra bemanningskonsulter och bemanningsuppdrag samt vår introduktion av nya bemanningskonsulter, deras anställningsavtal m.m.

Hos oss blir du en del av ett framåtlutat och drivet gäng där tempot stundtals är mycket högt och ingen dag är den andra lik. För oss är arbetsglädje, personlig utveckling och frihet under ansvar ledord.

Din profil

För att trivas hos oss krävs det att du har ett starkt driv, god initiativförmåga, kan växla mellan olika arbetsuppgifter och känner dig trygg i att ta kontakt med nya människor.
Att leverera en god service skall komma naturligt för dig. Som person är du social, engagerad och prestigelös. Då tjänsten innebär mycket administration krävs att du har en naturlig fallenhet för ordning och struktur i ditt arbete. Du kommer att rapportera till Konsultchef på plats.

I rollen som kandidatansvarig har du ett finger med i nästan alla delar av rekryteringsprocessen, men med tyngdpunkt på kandidathantering. Du genomför intervjuer och kvalitetssäkrar dina kandidater för att sedan matcha rätt kandidat med rätt kund. Som kandidatansvarig har du även en stor roll i en av våra viktigaste värderingar, nämligen det personliga bemötandet mot våra kandidater. Vi uppmuntrar våra anställda att ta egna initiativ och du kommer därför vara drivande i att forma din resa hos oss.

Krav:
Behärskar svenska i tal och skrift
B-Körkort

Om Logent

Logent är en heltäckande logistikpartner med nordisk bas och med globala nätverk. Vi har ett brett serviceutbud och skapar värde till våra kunder genom garanterade kostnads- och kvalitetsförbättringar. Våra tjänster omfattar Logistiktjänster (lager, tull och 4PL), Hamn och Kombiterminaler, Bemanning och Rekrytering samt Konsulttjänster. Detta gör att Logent från starten 2006 har vuxit till en omsättning på ca 1.7 mdr SEK och sysselsätter ca 3 000 personer. www.logent.se

Om ansökan

Vi arbetar löpande med rekryteringen och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Alexandra Borup
Telefon 0701455375
Område Halmstad
Yrkesroll Administration, Assistent
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Logent
Sista ansökningsdag 31 aug 2022 (65 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

About Logent Logent is a comprehensive and independent logistics partner, with a Nordic base and with global networks. We have a wide range of services and create value for our customers through guaranteed cost and quality improvements. Our services include Logistics Services such as Warehouse Management, Transport Management and Customs, Port and Combined Terminals, Staffing Services and Consulting Services. This means that Logent has grown to a turnover of about SEK 1.5 billion from the start in 2006 and employs approximately 3,000 people. Om Logent Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2019 omsatte Logent ca 1,5 miljarder SEK. Vi är måna om våra anställda och erbjuder alla medarbetare försäkringar och marknadsmässiga löner. För dig som vill prova på att arbeta i Norge eller kan tänka dig att arbeta vid någon av de andra orterna där Logent finns representerade i Sverige så har vi på Logent många roliga uppdrag att erbjuda, vi ser gärna att våra anställda utvecklas inom koncernen! Läs mer på www.logent.se