Intresseanmälan för extraarbete, Halmstad

Intresseanmälan för extraarbete, Halmstad

Detta är en intresseanmälan för dig som vill arbeta extra vid sidan om dina studier eller annan sysselsättning om minst 50%.

Om tjänsten

Arbetsuppgifterna kan variera och inkludera allt från produktion, lager, grönytearbete, orderplock och livsmedelsbranschen. Gemensamt för alla är däremot att vi eventuellt kan komma att höra av oss till dig med kort framförhållning.

Arbetstiden är varierande beroende på uppdrag och därför söker vi dig som är intresserad av arbete förlagd på dagtid, kväll eller natt. Vi ser ett behov av extra personal framförallt på vardagar.

Vi kommer anställa extrapersonal löpande och utefter vilket behov som finns.

Din profil

Som person är det viktigt att du är flexibel, för att du ska kunna ha möjlighet att hoppa in med kort varsel, exempelvis för att ersätta ordinarie personal vid sjukfrånvaro. Vidare ser vi gärna att du är en engagerad person som trivs att arbeta i högt tempo och varierade arbetsuppgifter.
  • Krav för tjänsten är att du har en annan sysselsättning om minst 50%.
  • Truckkort är inget krav men meriterande.
  • Körkort samt tillgång till bil är önskvärt men ej ett krav.
Om Logent

Logent är en heltäckande logistikpartner med nordisk bas och med globala nätverk. Vi har ett brett serviceutbud och skapar värde till våra kunder genom garanterade kostnads- och kvalitetsförbättringar. Våra tjänster omfattar Logistiktjänster (lager, tull och 4PL), Hamn och Kombiterminaler, Bemanning och Rekrytering samt Konsulttjänster. Detta gör att Logent från starten 2006 har vuxit till en omsättning på ca 1.7 mdr SEK och sysselsätter ca 3 000 personer. www.logent.se

Om ansökan

Du ansöker tjänsten via annonsen, vi behöver ditt CV och ett ansökningsbrev.

Vi arbetar löpande med rekryteringen och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Halmstad
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Logent
Sista ansökningsdag 31 aug 2022 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

About Logent Logent is a comprehensive and independent logistics partner, with a Nordic base and with global networks. We have a wide range of services and create value for our customers through guaranteed cost and quality improvements. Our services include Logistics Services such as Warehouse Management, Transport Management and Customs, Port and Combined Terminals, Staffing Services and Consulting Services. This means that Logent has grown to a turnover of about SEK 1.5 billion from the start in 2006 and employs approximately 3,000 people. Om Logent Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2019 omsatte Logent ca 1,5 miljarder SEK. Vi är måna om våra anställda och erbjuder alla medarbetare försäkringar och marknadsmässiga löner. För dig som vill prova på att arbeta i Norge eller kan tänka dig att arbeta vid någon av de andra orterna där Logent finns representerade i Sverige så har vi på Logent många roliga uppdrag att erbjuda, vi ser gärna att våra anställda utvecklas inom koncernen! Läs mer på www.logent.se