Extraarbetare sökes!

Extraarbetare sökes!

Är du student eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50 %? Gillar du att arbeta fysiskt och i ett högt tempo samt med härliga kollegor? Då har Logent jobbet för dig!

Om tjänsten

Som extraarbetare hos oss kommer dina arbetsuppgifter vara varierande och bland annat bestå av plock pack, truckkörning och produktionsarbete.

I din roll som extraarbetare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Plock och pack
  • Truckkörning för dig med truckkort
  • Andra lagersysslor så som lossning, utleverans och emballering kan förekomma
  • Enklare produktionsarbete
För dig som är intresserad av lager eller logistik är det här en bra chans att lära dig verksamheten från grunden. Du träffar många härliga kollegor när du är ute på uppdrag och du får chansen att knyta värdefulla kontakter i arbetslivet.

Om kunden

Arbetet sker i kunds lokaler.

Din profil

Vi söker dig som har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%. Detta innebär att du antingen har ett deltidsjobb, driver eget eller är student.
Vi ser att du som person kan klara av att anpassa dig efter rådande arbetsbelastning då det snabbt kan växla från lugnt till högt tempo.

Krav för tjänsten är:
  • Behärskar svenska i tal och skrift
  • B-körkort
  • Att du kan arbeta minst två dagar i veckan (måndag-söndag) och har en annan huvudsaklig sysselsättning
Meriterande för tjänsten är:

* Truckkort A+B

Om Logent

Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2019 omsatte Logent ca 1,5 miljarder SEK.

Vi är måna om våra anställda och erbjuder alla medarbetare försäkringar och marknadsmässiga löner. För dig som vill prova på att arbeta i Norge eller kan tänka dig att arbeta vid någon av de andra orterna där Logent finns representerade i Sverige så har vi på Logent många roliga uppdrag att erbjuda, vi ser gärna att våra anställda utvecklas inom koncernen!

Läs mer på www.logent.se

Om ansökan

Du ansöker om tjänsten via annonsen, vi behöver ditt CV och ett ansökningsbrev. Ansvarig konsultchef går igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör urval, är du en av dem som går vidare i processen kommer du att bli kontaktad.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Sebastian Magnusson sebastian.magnusson@logent.se

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Sebastian Magnusson
Telefon 0739812926
Område Halmstad
Yrkesroll Transport & Logistik, Logistik
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Logent
Sista ansökningsdag 31 dec 2020 (65 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

About Logent Logent is a comprehensive and independent logistics partner, with a Nordic base and with global networks. We have a wide range of services and create value for our customers through guaranteed cost and quality improvements. Our services include Logistics Services such as Warehouse Management, Transport Management and Customs, Port and Combined Terminals, Staffing Services and Consulting Services. This means that Logent has grown to a turnover of about SEK 1.5 billion from the start in 2006 and employs approximately 3,000 people. Om Logent Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2019 omsatte Logent ca 1,5 miljarder SEK. Vi är måna om våra anställda och erbjuder alla medarbetare försäkringar och marknadsmässiga löner. För dig som vill prova på att arbeta i Norge eller kan tänka dig att arbeta vid någon av de andra orterna där Logent finns representerade i Sverige så har vi på Logent många roliga uppdrag att erbjuda, vi ser gärna att våra anställda utvecklas inom koncernen! Läs mer på www.logent.se