Littlefish söker Applikationskonsult med huvudet uppe bland molnen

Littlefish söker Applikationskonsult med huvudet uppe bland molnen

Littlefish i Halmstad söker Applikationskonsult med huvudet uppe bland molnen

Arbetsbeskrivning

Molnbaserade affärssystemet spås en lysande framtid med kortare implementationstider och automatiserade uppgraderingar. Vi ger dig som medarbetare utrymme för nytänkande och proaktivitet, möjlighet att utvecklas samt utrymme att ta stort eget ansvar.

Du kommer att arbeta tillsammans med 18 trevliga kollegor i fina lokaler i Halmstad. Arbetsuppgifterna kommer vara att implementation och uppsättning av system hos nya kunder, samt underhåll och utveckling av våra befintliga kunders miljöer. Vi vill att du har erfarenhet av detta sen tidigare och gärna då i Microsoft NAV. Hos oss får du arbeta med både Microsoft DYN BC365 och SAP Business One.

Du kommer att bidra med din kompetens inom ekonomi och identifiera och agera på förbättrings- och effektiviseringsmöjligheter. Resor i tjänsten förekommer, beroende på behov men ungefär 1 dag/vecka. Kunden är i fokus så att lyssna och kommunicera med kunden är nyckeln för att lyckas!

Din bakgrund

Krav
  • Ekonomiutbildning på högskolenivå
  • 3-5 års arbetslivserfarenhet inom ekonomi, gärna som affärssystemkonsult.
Meriterande
  • Talar och skriver obehindrat på både svenska och engelska
  • Har erfarenhet av att ha arbetat i projektform
  • Erfarenhet av Microsoft NAV
Vem är du?

För att trivas och lyckas i rollen ser vi att du motiveras av att arbeta självständigt och konsultativt. Egenskaper vi värderar högt är därför ansvarstagande, lyhördhet och med god kommunikationsförmåga.

Som person är du en social, målinriktad med ett genuint intresse för att finna bra och genomtänkta lösningar för våra kunder. Vidare är du en självgående och nyfiken person som tar ansvar för ditt jobb och kommer bra överens med andra människor.

Din kommunikativa förmåga och sociala kompetens bidrar till att du har lätt att skapa förtroende hos kollegor och kunder. Du är en flexibel och ambitiös person som har lätt för att anpassa dig till att arbeta både självständigt och i grupp.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Tillsvidare/Heltid/Halmstad

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse.

Övrig Information I denna rekrytering samarbetar Littlefish AB med Lernia Bemanning. Har du frågor angående tjänsten så tveka inte att kontakta rekryterare Terese Wahlstedt 0722-541338, terese.wahlstedt@lernia.se

Forma framtiden med oss! Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag.

Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid! Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Halmstad
Yrkesroll Data & IT, IT-Konsult
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 28 mars (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Littlefish hjälper företag att få effektivare och bättre interna processer genom att tillhandahålla ett IT-stöd i form av affärssystem, tidredovisningssystem och HR-system. Våra kunder är grossist-, tjänsteföretag samt företag med enklare tillverkning. Alla våra system är molnbaserade, dvs du använder dem direkt i din browser över internet.

Vi på Littlefish är nöjda den dagen då våra kunder är nöjda!

Vi söker en problemlösare som gillar att hitta den allra bästa lösningen för kunden! Vill du vara med och utveckla våra kunders verksamhet och system?