Elektriker/Skåpsbyggare

Elektriker/Skåpsbyggare

Känner du för att arbeta med installationer, renoveringar, skåpsbyggnation och felsökning och vill ha möjlighet att utvecklas inom elektrikeryrket?

Då efterfrågan från våra kunder ökar, söker vi nu en elektriker/skåpsbyggare.

Vi söker just nu dig som har bred erfarenhet av elektrikeryrket, tycker om variation och vill vara med och växa i ett mindre företag. Arbetsuppgifterna varierar, allt ifrån villainstallation, centralbyte, omtrådning, installation av jordfelsbrytare, solcellsinstallation, traversservice samt sedvanligt servicejobb till felsökning i både industri, villa och övrig fastighetsskötsel. En stor del är också skåpsbyggnation och idriftagning av BMS-system (ventilations-/värmestyrningar) i större kommersiella fastigheter.

Arbetet är varierande och du rör dig mellan olika arbetsplatser vilket medför att du har stor möjlighet att självständigt planera och utföra dina arbetsuppgifter. Du kommer att ha tillgång till egen servicebil. Rollen passar dig som är självgående, lojal och är mån om att vårda våra kundrelationer.

Är du dessutom intresserad av att arbeta i ett företag som kännetecknas av kvalitet och ordning och reda, är det hos oss du ska arbeta.

Du ska som lägst ha el-utbildning på gymnasienivå eller motsvarande kompetens. För att lyckas med tjänsten bör du ha minst 2 års erfarenhet av villainstallationer och skåpsbyggnationer. B-körkort är ett krav. Det är meriterande om du även har erfarenhet från industrisektorn och installationer av solceller.

Meriterande
  • Heta arbeten
  • Liftkort
  • Traverskort
Skicka in CV, samt personligt brev till martin.cademalm@lillebo-el.se

Tjänsten är på heltid/deltid beroende på person och enligt överenskommelse.

Rekryteringen sker fortlöpande så välkommen med din ansökan redan idag.

Vi undanber oss all form av övrig rekryteringshjälp.
Mer info
Kontaktperson Martin
Email Mejla Martin
Område Halmstad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://sv-se.facebook.com/lilleboel/
Sista ansökningsdag 16 apr 2021 (51 dagar kvar)