Varuplanerare Halmstad- Sommarvikariat

Varuplanerare Halmstad- Sommarvikariat

Studerar du just nu en akademiskt utbildning inom ekonomi, inköp, logistik eller liknande och sugen på att spendera sommaren med ett härligt gäng? Är du också analytisk, resultat- och lösningsorienterad? Då kan det var dig vi söker efter! Läs mer nedan om tjänsten!

Din roll

Som varuplanerare kommer du att arbeta på Lidls varuförsörjningskontor på centrallagret i Halmstad. Varuförsörjningskontoret har en central roll i att leverera våra produkter till butikerna i den södra regionen av Sverige, samt att se till att Lidls färskhetskoncept efterföljs.
Som varuplanerare är ditt huvudfokus att alltid hålla en optimal tillgång på våra produkter till butikerna. Genom noggranna analyser av försäljningsutvecklingen inom delar av sortimentet och kampanjartiklar arbetar du för att göra fullständiga och behovsanpassade tilldelningar för våra butiker. Som varuplanerare ansvarar du för kontroll av reklamblad och inköps-meddelanden i samråd med varuförsörjningschef och försäljningsavdelningen. I din roll har du mycket kontakt med andra avdelningar på lagret, huvudkontoret och framför allt våra leverantörer runt om i Europa. Du övervakar leveranser och vid problem eller avvikelser kontaktar du berörda medarbetare. I tjänsten ingår att uppdatera alla moduler/hjälpmedel samt vård av stamdata i vårt affärssystem.

Din profil
Vi ser gärna att du studerar en akademisk utbildning inom ekonomi, inköp, logistik eller har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Alternativt precis avslutat studier. Som person är du positiv och utåtriktad, samt har en god kommunikationsförmåga. Du har en bra analytisk förmåga och är lösningsorienterad. Du har god datorvana i framförallt Word och Excel. Goda kunskaper i engelska är ett krav då vi har ett leverantörsnät som sträcker sig över hela Europa samt hanterar svenska i tal och skrift.

Vi erbjuder
För oss är det viktigt att våra medarbetare trivs - på alla sätt. Vi erbjuder därför ett arbete i en miljö som karaktäriseras av våra värdeord: engagemang, ansvar, smart och tillsammans. Vi är måna om att stödja och uppmuntra våra medarbetare i deras utveckling. Det är därför glädjande för oss att vi kan erbjuda goda utvecklingsmöjligheter inom Lidl-gruppen, både i Sverige och internationellt.

Som anställd på Lidl omfattas du av kollektivavtal för tjänstemän mellan Svensk Handel och Unionen/Akademikerförbunden. Tjänsten ett sommarvikariat på heltid med start 1/4 2021 till och med 31/8 2021. Du är placerad vid vårt regionskontor i Halmstad.

Intresserad?
Vi hoppas det i alla fall! Du är varmt välkommen att söka tjänsten genom att besöka vår hemsida.
Mer info
Område Halmstad
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb
Hemsida http://www.lidl.se
Sista ansökningsdag 2 mars 2021 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är en av de största kedjorna inom dagligvaruhandeln med tusentals butiker runt om i Europa. Vi öppnade våra första butiker i Sverige under 2003 och har sedan dess ständigt utmanat de etablerade kedjorna och sänkt matpriserna. Varje vecka väljer hundratusentals svenskar att handla smart när de går till någon av våra närmare 200 butiker runt om i Sverige.