Ombyggnationsansvarig butik - Södra Sverige

Ombyggnationsansvarig butik - Södra Sverige

Din roll
Som Ombyggnationsansvarig är du vår chef på plats vid våra ombyggnationer. Du kommer i din roll som Ombyggnationsansvarig, att vara Ombyggnationschefens högra hand i arbetet med genomförandet av våra projekt. Du kommer att leda och fördela de dagliga arbetsuppgifterna både för dina ombyggnationsmedarbetare, våra externa tyska hantverkare och Fastighetskontorens hantverkare. Du planerar och gör uppföljningar av utfört arbete och ser till att ditt ombyggnationsteam svarar mot kraven av kvalitet, effektivitet och prestation.

Du kommer utgå från Halmstad men tjänsten innebär mycket resor samt hotellnätter. Vi arbetar normalt måndag-fredag men det kan även förekomma arbete på helger. Arbetet innebär långa dagar då det även är resor till och från dom olika butikerna.

Din profil
Vi söker dig som har en avslutad gymnasieutbildning. Som person är du ansvarstagande och har en god initiativförmåga. Du kan leda och motivera dina medarbetare och har en ständig vilja av att förbättra verksamheten. Du är noggrann, strukturerad, har lätt för att arbeta i team och är inte rädd att hugga i när det krävs. Du behöver även se dig själv som händig då arbetet även innebär att du själv kommer att utföra hantverksjobb. Vi ser gärna att du har erfarenhet från arbetsledande roller.

Du kan kommunicera i tal och skrift på svenska och engelska och innehar B-körkort. Kunskaper i tyska är meriterande.

Vad vi erbjuder
För oss är det viktigt att våra medarbetare trivs - på alla sätt. Vi erbjuder därför ett arbete i en miljö som karaktäriseras av våra värdeord: engagemang, ansvar, smart och tillsammans. Vi är måna om att stödja och uppmuntra våra medarbetare i deras utveckling. Det är därför glädjande för oss att vi kan erbjuda goda utvecklingsmöjligheter inom Lidl-gruppen, både i Sverige och internationellt.

Tjänsten är en allmän visstidsanställning på heltid med start 1 februari till 31 augusti med möjlighet till förlängning.
Låter det spännande? Ansök redan idag!
Mer info
Område Halmstad
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.lidl.se
Sista ansökningsdag 1 dec 2020 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är en av de största kedjorna inom dagligvaruhandeln med tusentals butiker runt om i Europa. Vi öppnade våra första butiker i Sverige under 2003 och har sedan dess ständigt utmanat de etablerade kedjorna och sänkt matpriserna. Varje vecka väljer hundratusentals svenskar att handla smart när de går till någon av våra närmare 200 butiker runt om i Sverige.