Transportplanerare Lidl Halmstad Centrallager

Transportplanerare Lidl Halmstad Centrallager

Arbetsbeskrivning:

Vill du arbeta för dagligvaruhandelns snabbast växande kedja som också är certifierad som Top Employer 2022? Är du en lagspelare som vill arbeta på ett stort logistikcenter?
Vi söker nu transportplanerare till vårt lager i Halmstad. Som transportplanerare är du på daglig basis med och optimerar leveranserna till regionens 68 butiker och är en nyckelspelare för att säkerställa varutillgängligheten i våra butiker.

Din roll
Som transportplanerare kommer du lägga detaljplanen för veckans körningar till butik utifrån förväntade volymer och vara en del i att lösa de leveransutmaningar som uppstår. Utöver detta kommer du:
  • Ha daglig kontakt med butiker och åkerier
  • Säkerställa kvalitén i våra utleveranser innan avgång
  • Förbereda fraktdokument för de planerade körningarna
  • Uppföljning och utvärdering av processer och rapporter
Profilbeskrivning:

Som person är du stresstålig, engagerad och pålitlig. Du har service i fokus och känner ett stort ansvarstagande för de arbetsuppgifter som du hanterar. Du är lättlärd, har en analytisk förmåga och kan se helheten. Därmed kan du även göra rätt prioriteringar i stressiga situationer. Utöver detta har/är du:
  • Förmåga att arbeta självständigt men samtidigt vara en lagspelare när rollen kräver det
  • God förmåga att kommunicera och argumentera med både interna och externa kontaktytor
  • Skriva och tala flytande svenska och engelska
Vi erbjuder:

Vi erbjuder
Du får arbeta i en miljö som karaktäriseras av våra värdeord: engagemang, ansvar, smart, tillsammans och ha kul. Eftersom vi växer, kan du växa. Snabbt. Inom din roll, eller mot en annan. På samma plats, eller någon annanstans. Inom butik, lager, kontor. Lokalt, nationellt eller globalt. Vi stöttar dig på din resa mot mer ansvar och nya utmaningar. Du blir en del av ett stort team där alla kavlar upp ärmarna och hjälps åt.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med inledande provanställning, kvälls- och helgarbete förekommer. Vi har förmåner så som friskvårdsbidrag, medarbetarrabatt i våra butiker samt tillgång till mängder av erbjudande via vår förmånsportal. Självklart omfattas du också av handels kollektivavtal.

Denna rekrytering sker med löpande urval, varför vi gärna ser att du skickar din ansökan snarast.

Inför anställning kommer drogtest att genomföras. Detta sker i enlighet med vår policy och i samarbete med vår företagshälsovård.
Mer info
Område Halmstad
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 7 dec 2022 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett svenskt bolag i en stor, internationell familj. Med mer än 5 000 medarbetare över hela landet, försvinner du aldrig i mängden. Istället är du med och gör vår fantastiska resa möjlig. Övertygade om att god och hållbar mat, av hög kvalitet, inte ska behöva kosta skjortan, utmanar vi den svenska livsmedelsbranschen. Och vi gör det framgångsrikt, vi växer snabbare än någon annan livsmedelskedja.