Vill du jobba extra?

Vill du jobba extra?

Lernia

Som bemanningskonsult hos Lernia är du anställd av oss, men jobbar hos våra kunder. När du söker denna tjänst är det bra om du har förberett med dina ansökningshandlingar och har dem tillgängliga.

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna varierar och kan till exempel bestå av plock, pack, inleverans, utleverans, containerlossning, påfyllning med mera.

Formell kompetens

Har du redan ett annat jobb eller studerar du? Kravet är att du har en annan sysselsättning på minst 50 % för att vara aktuell för denna tjänst. Genomförd treårig gymnasieutbildning . God svenska, både vad gäller muntliga och skriftliga instruktioner. Då det kan förekomma tunga lyft behöver du ha god fysik. Det är även ett krav på körkort och truckkort.

Meriterande
- Erfarenhet av lager- och logistikarbete

Din bakgrund

Vi ser att gärna att du har erfarenhet från att arbete på lager, terminal, in- och utlastning.

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi tror att du som söker är en engagerad person som är mån om att göra ett noggrant jobb som du känner dig stolt över. För att passa in på denna tjänst är det av stor vikt att du är flexibel, ansvarstagande och har hög arbetsmoral.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Extra arbete, Halmstad

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse

Information

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen, så välkommen med din ansökan så redan idag!

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Halmstad
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Deltid, Extrajobb
Sista ansökningsdag 15 nov 2020 (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.