Vill du jobba 5-skift?

Vill du jobba 5-skift?

Arbetsuppgifter

Nu söker vi drivna och engagerade medarbetare som gillar utomhusarbete. Dina dagliga arbetsuppgifter består mestadels av övervakning av process av laddning av el-bilar. Koll på att processen löper på utan störning.

Formell kompetens

B- körkort

Meriterande med truckkort.

Din bakgrund

Vi ser att du minst har en gymnasieutbildning. Du är i god fysisk form, är händig, självgående, framåt och har ett positivt sätt i bemötandet av medarbetare..

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi tror att du som söker är en engagerad person som är mån om att göra ett noggrant jobb som du känner dig stolt över. För att passa in på denna tjänst är det av stor vikt att du är flexibel, ansvarstagande och har hög arbetsmoral.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstid/Heltid/Halmstad med omnejd - 5-skift

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse

Information

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen, så välkommen med din ansökan så redan idag!

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Halmstad
Yrkesroll Transport & Logistik, Logistik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 3 dec 2020 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia Bemanning söker dig som är intresserad av att arbeta inom logistik. Arbetet är på heltid och fördelat på 5-skift under 4-6 veckor. Du kommer att bli anställd av Lernia, men uthyrd som konsult till vår kund. Kundföretagen ligger i Halmstad med omnejd.