Vill du bli vår Poolare?

Vill du bli vår Poolare?

Är du en engagerad och flexibel person med ett stort intresse för industri, produktion och teknik? Vill du vara med och bidra till vår kunds framgångar?

I rollen som Poolare får du chansen att bli en resurs som hoppar in på den avdelning och de uppdrag som har behovet just nu. Så är du en person som gillar flexibilitet och variation och vill utvecklas brett på företaget så kan detta vara något för dig.

Det kommer finnas goda möjligheter till övertag av kund efter en period, och då har du redan påbörjat din resa att bli en kompetent och mångsidig medarbetare hos kunden.

Låter detta spännande? Sök redan idag!

Vad kan jobbet som Poolare innebära?

I den här rollen kommer du framför allt att arbeta i produktionen, och du kommer bland annat att arbeta med sortering, montering, underhåll och truckkörning.

Kunden ligger i Halmstad, och du kommer bli en viktig del i en grupp där samarbete, glädje och omtanke är ledord. Det jobbas mycket med att det ska vara en trygg och säker miljö, och du får möjlighet till personlig och yrkesmässig utveckling.

Vem söker vi?

För att jobba som Poolare är det viktigaste din inställning, ditt driv och din vilja att bidra till kundens fortsatta framgång. Vi letar efter personer som är nyfiken och på tårna då kunden befinner sig i ständig utveckling. Vi är alla lagspelare och problemlösare som hjälps åt i vardagen. Genom att bidra med energi och engagemang är du en glädjespridare som medverkar till en god arbetsmiljö.

För att komma in i rollen så snabbt som möjligt är det ett stort plus om du har erfarenhet av att i industrin, men det är inget krav, utan vi tror att du har ett eget driv att utvecklas, göra ett bra jobb och bidra med glädje och samarbete.

Meriterande:
  • Erfarenhet inom teknik, produktion och/eller industri
  • Truckkort A1-A4 och B1-B4
  • Hjullastarkort
Krav:

Du behöver ha körkort och tillgång till bil, då arbetet ligger i utkanten av Halmstad och skift förekommer.

Mycket goda kunskaper i svenska i både tal och skrift, då arbetsuppgifterna kräver detta

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Lernia AB men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Kim Andersson på telefonnummer: 0722541336 eller via e-post: kim.andersson@lernia.se. Vi kommer att rekrytera löpande så vänta inte med din ansökan.

Välkommen att söka och vi ser fram emot att ta del av din ansökan!

Lernia är vägen framåt

Lernia är ett av Sveriges största bolag inom bemanning, yrkesutbildning och matchning av arbetssökande. Vi hjälper människor till utbildning och jobb och företag med kompetenslösningar. Vi har utvecklat individers kompetens efter arbetsmarknadens behov i över 100 år och bemannat den svenska industrin i 20
Mer info
Område Halmstad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 9 sept 2022 (32 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.