Vi rekryterar en Drifttekniker till vår kund i Halmstad

Vi rekryterar en Drifttekniker till vår kund i Halmstad

Har du jobbat med underhåll och service och har ett stort tekniskt intresse? Har du erfarenhet av styr och reglersystem? Nu behöver vår kund förstärka sitt team med en person till som är redo för en ny utmaning?

Välkommen med din ansökan!

Om tjänsten
Du kommer att arbeta som drifttekniker med processer, övervakning och underhåll. Arbetet ställer krav på teknisk kunskap samt ett intresse för styr och reglersystem. Du kommer bland annat arbeta med service, kontroller och provtagning, besiktningar och inspektioner. För att lyckas i tjänsten behöver du vara noggrann, ansvarsfull och kunna samarbeta med andra samtidigt som du är målmedveten och ambitiös.

Arbetsuppgifter

Tillsammans med dina kollegor arbetar ni med att planera, genomföra och följa upp förebyggande och avhjälpande underhåll. Via ett underhållssystem får ni era beställningar från produktionen och detta kan handla om att exempelvis felsöka maskiner/processer, byta komponenter eller ställa om maskiner för produktbyte!

Formell kompetens
  • Goda tekniska kunskaper genom utbildning och/eller arbetslivserfarenhet
  • Praktisk utbildning och intresse för teknik
  • Processkunskaper
  • Goda datakunskaper, Officepaketet
  • Körkort
  • Goda kunskaper i svenska i tal och skrift
Meriterande
  • Erfarenhet av underhållsarbete
  • kunskaper i styr- och reglerteknik
  • Kunskap inom LEAN
Personliga egenskaper

För att trivas i rollen behöver du gilla ett fysiskt och rörligt arbete samt vara praktiskt lagd. Du har ett driv och en vilja att utvecklas samt tar tag i saker utan problem. Det är viktigt att du har lätt för samarbete och är serviceinriktad samt prestigelös mot dina kollegor. Om du är vår nästa medarbetare tror vi att det är viktigt att du ser positivt på en vardag där det sker snabba omställningar.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Tjänsten är på heltid. Tillträde enligt överenskommelse.

Information

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Annette Klang, annette.klang@lernia.se

Du söker tjänsten via www.lernia.se. Urval och intervjuer sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag har löpt ut och vi ser därför att du ansöker så fort som möjligt.

Varmt välkommen med din ansökan!

Lernia är vägen framåt!
Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.
Mer info
Område Halmstad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Lernia
Sista ansökningsdag 6 okt 2022 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.