Truckförare med vana av att köra skjutstativstruck

Truckförare med vana av att köra skjutstativstruck

Arbetsuppgifter

Som truckförare är du en viktig del i ett logistikflöde. Du kommer att arbeta med materialhantering på kundföretagets lager. Dina dagliga arbetsuppgifter kommer att bestå av orderplock, in- och utleveranser via bland annat skjutstativstruck.

Formell kompetens

Truckkort B3 (skjutstativstruck).
B-körkort samt tillgång till bil.
Goda kunskaper i svenska språket, såväl tal som skrift.

Din bakgrund

Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta som truckförare och då framför allt av körning med skjutstativstruck. Viktigt är att du är lättlärd, har arbetat i plocksystem sedan tidigare och tycker att det är roligt och trivs med att köra truck.

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi tror att du som söker är en engagerad person som är mån om att göra ett noggrant jobb som du känner dig stolt över. Som person är du framåt och du skall kunna arbeta båda självständigt och i team. För att passa in på denna tjänst är det av stor vikt att du är flexibel, ansvarstagande och har hög arbetsmoral. Då det kan förekomma tunga lyft behöver du ha god fysik.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstidsanställning/ Heltid, dagtid/ Halmstad

Tillträdesdag

Omgående.

Information

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så skicka in din ansökan snarast. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta bemanningssamordnare Elsa Schieder på elsa.schieder@lernia.se eller tel. 072-254 95 64.

Varmt välkommen med Din ansökan!

Lernia är vägen framåt

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.
Mer info
Område Halmstad
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager, Logistik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 26 juni (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia Bemanning fortsätter att växa och nu söker vi ett flertal erfarna truckförare med körkort för skjutstativstruck. Arbetet är på heltid och du kommer att bli anställd av Lernia, men uthyrd som konsult till vår kund. Kundföretaget ligger i Halmstad.