Tjejer - är ni nyfikna på arbete inom lager och produktion?

Tjejer - är ni nyfikna på arbete inom lager och produktion?

Är du nyfiken på ett arbete inom lager och produktion?

Just nu söker vi fler tjejer till våra uppdrag runt om i Halmstad/Laholm/Hylte.

Tjänsterna är på heltid och man blir anställd som konsult på Lernia, och uthyrd till våra kunder. Vi på Lernia har varierande uppdrag med utmanande arbetsuppgifter som ger dig en möjlighet att utvecklas. Denna annons riktar sig mot kvinnor, och har du haft funderingar på att testa arbete inom detta - så tveka inte att skicka in din ansökan till oss!

Exempel på arbetsuppgifter:

Du kommer tex att arbeta som maskinoperatör i produktionen där du är en viktig del av det dagliga arbetet. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar att förbereda och övervaka maskin, fylla på material samt avsyna och göra kvalitetskontroller på färdiga produkter samt plock och pack. Arbetet kan tex också innebära plock och pack, containerlossning och truckkörning.

Formell kompetens

Krav:
  • B-körkort och tillgång till egen bil.
  • Behärska svenska i både tal och skrift.
  • Måste kunna arbeta skift.
Meriterande:
  • Gärna erfarenheter från lager och produktionsarbete, men viljan att lära är viktigast.
  • Tekniskt sinne
Andra egenskaper som är bra att ha för denna tjänst är att du är strukturerad, har lätt för att kommunicera och är van vid att arbeta mot uppsatta mål. Det är viktigt att du har en vilja att lära dig nya saker och att utvecklas.

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse.

Information

Ansökan sker via www.lernia.se/jobb/

Vid frågor, kontakta ansvarig konsultchef frida.ahlabo@lernia.se eller kim.andersson@lernia.se

Tillsättningarna sker löpande så ansök gärna redan idag!

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Halmstad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 10 juni 2022 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.