Tekniskt intresserad industrimedarbetare

Tekniskt intresserad industrimedarbetare

Arbetsuppgifter

Vi ser gärna att du har relevant gymnasieutbildning och ett stort intresse för datorer och mobiler.
B-körkort och truckkort är meriterande.
Goda kunskaper i svenska och engelska.

Din bakgrund

Vi söker dig som har relevant utbildning eller som arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare. Du är noggrann och alltid mån om att lämna ifrån dig ett väl utfört arbete. Har du ett intresse av att bygga egna datorer ( och förstår dig på 1:or och 0:or) på din fritid ser vi detta som ett plus.

Personliga egenskaper

Hög arbetsmoral, flexibilitet och punktlighet är egenskaper vi värdesätter hos dig. Som person är du självgående och initiativrik och tycker om att jobba självständigt såväl som i grupp. Vi ser gärna att du har ett tekniskt intresse och är öppen och nyfiken på att lära dig ännu mer! Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Heltid/Dagtid/Halmstad

Tillträdesdag

Omgående/ efter överenskommelse.

Information

Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan via lernia.se så snart som möjligt.

Vid frågor kontakta Jeanette Mattiasson på jeanette.mattiasson@lernia.se.

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Halmstad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 24 apr 2021 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Nu söker vi dig som vill arbeta inom industri och är tekniskt kunnig och intresserad av datorer! Arbetet går ut på att återvinna teknikprylar som datorer och mobiler, och du behöver ha bra koll på hur bland annat en processor och hårddisk fungerar.

Låter detta arbete intressant för dig? Vänta inte med din ansökan utan sök i så fall nu!