Teknisk montör till vår kund i Halmstad

Teknisk montör till vår kund i Halmstad

Arbetsuppgifter

Som teknisk montör kommer du att arbeta med montering av kundföretagets produkter. Du kommer att följa föreskrivna anvisningar och ansvara för att monteringen uppfyller kvalitetskraven. För att möta vår kunds behov är det därför viktigt att du har en hög servicekänsla och är kvalitetsmedveten.

Formell kompetens

B-körkort.
Goda kunskaper i svenska språket, såväl tal som skrift.
Truckkort är meriterande.

Din bakgrund

Vi söker dig med en teknisk utbildning alternativt relevant arbetslivserfarenhet. Har du dessutom erfarenhet inom svets, kylteknik och service ser vi det som meriterande.

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och tror att du som söker är en engagerad person som är mån om att göra ett noggrant jobb som du känner dig stolt över. Som person är du framåt och du skall kunna arbeta både självständigt och i team. För att passa in på denna tjänst behöver du vara flexibel, ansvarstagande och ha hög arbetsmoral. Då det kan förekomma tunga lyft behöver du ha god fysik.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstidsanställning/ Heltid, dagtid/ Halmstad

Tillträdesdag

Omgående.

Information

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så Välkommen med Din ansökan redan idag!

Forma framtiden med oss!

Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Halmstad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 22 nov (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia Bemanning fortsätter att växa och nu söker vi en teknisk montör. Arbetet är på heltid och du kommer att bli anställd av Lernia, men uthyrd som konsult till vår kund. Kundföretaget ligger i Halmstad.