Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta som svetsare i industrimiljö. Både manuell svetsning samt robotsvets kan förekomma.

Formell kompetens

B-körkort samt tillgång till bil.
Svetsutbildning alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet.
TIG, MIG, MAG samt IW-certifikat är meriterande.
Goda kunskaper i svenska, såväl tal som skrift.

Din bakgrund

Vi söker dig som har svetsutbildning alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet och som trivs med att jobba i industri- och verkstadsmiljö.

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och tror att du som söker är en engagerad person som är mån om att göra ett noggrant och kvalitativt jobb som du känner dig stolt över. För att passa in på denna tjänst behöver du vara flexibel, ansvarstagande och ha hög arbetsmoral. Du är servicemedveten och har ett trevligt bemötande av medarbetare. Du fungerar bra i grupp men trivs även med att arbeta självständigt. Som person är du praktiskt lagd, händig och nyfiken av dig. Då arbetet stundtals kan vara tungt behöver du ha god fysik.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstidsanställning/ Heltid, dagtid, 2-skift eller natt/ Halmstad

Tillträdesdag

Omgående.

Information

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så Välkommen med Din ansökan redan idag!

Forma framtiden med oss!

Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Halmstad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 23 jan (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia Bemanning fortsätter att växa och nu söker vi svetsare för kunds räkning. Arbetet är på heltid och du kommer att bli anställd av Lernia, men uthyrd som konsult till vår kund. Kundföretaget ligger i Halmstad.