Studenter och extraarbetare för jobb hos AXESS Logistics

Studenter och extraarbetare för jobb hos AXESS Logistics

Har du ett brinnande fordonsintresse och gillar att köra bil? Då har vi kanske jobbet för dig!

Nu söker vi efter rangerare till vår kund AXESS Logistics i Halmstad. Låter detta intressant? Välkommen med din ansökan!

Om tjänsten

I rollen som rangerare arbetar du med att flytta bilar från punkt A till punkt B inom inhägnat område. För att trivas i rollen krävs det att du har ett fordonsintresse samt är en van bilförare.

Krav
  • B-körkort
  • Du ska ha god körvana (minst 1-2 år)
  • Du ska kunna uppvisa utdrag ur belastningsregistret
  • Annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%, exempelvis studier
  • Vara tillgänglig för arbete 2-3 heldagar i veckan
  • God läs- och talförståelse i svenska
Meriterande
  • Fordonsteknisk utbildning på minst gymnasienivå
  • Om du även är tillgänglig för sommarjobb
Om dig

Vi tror att du som söker är ansvarsfull, noggrann och har en stor drivkraft. Du har en positiv och ödmjuk inställning samt tycker om att jobba självständigt såväl som i grupp. Du är alltid mån om att lämna ifrån dig ett felfritt och väl utfört arbete. Du ska vara tillgänglig för att arbeta ca 2-3 heldagar i veckan.

Om anställningen

Extraarbete. För att vara aktuell för denna tjänst så behöver du antingen studera eller ha en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%. Dagtid, Halmstad. Tillträdesdag enligt överenskommelse.

Information

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så skicka in din ansökan snarast.

Varmt välkommen med Din ansökan!

Forma framtiden med oss!

Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Halmstad
Yrkesroll Transport & Logistik, Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Deltid, Extrajobb, Säsongsjobb, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 26 mars (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.