Service och kundmottagare till vår kund i Halmstad

Service och kundmottagare till vår kund i Halmstad

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna under en dag varierar, du kommer att möta kunder och ta emot ordrar, hantera garanti ärenden, fakturahantering samt vanligt administrativa uppgifter.

Dina främsta arbetsredskap är dator och telefon.

Formell kompetens
  • Tidigare arbetslivserfarenhet inom administration och/eller sälj
  • God datavana
  • Goda kunskaper i Officepaketet
  • Du behärskar svenska i såväl tal som skrift
  • Körkort och tillgång till egen bil
Personliga egenskaper

Du är strukturerad och noggrann, med en stor kommunikativ förmåga. Du är tekniskt intresserad och trivs med att arbeta såväl självständigt som tillsammans med andra samt har en hög arbetsmoral. Trivs med att ha många bollar i luften och vill ha ordning och reda. Är självgående och har lätt för att ta egna intiativ i ditt arbete. Du är inte rädd för att få skit under naglarna och vara en del av ett framgångsrikt företag.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Det är en provanställning på heltid i Halmstad

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse

Information

Tjänsten kan kommat att tillsättas under ansökningstiden, Så sök idag! Vi svarar gärna på frågor om tjänsten via mail eller telefon.

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Halmstad
Yrkesroll Administration, Assistent
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 11 juli (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi söker en service och kundmottagare till vår kund i Halmstad. Som bemanningskonsult hos Lernia är du anställd av oss, men jobbar ute hos vår kund. Det finns goda möjligheter till anställning hos kunden.