Sanerare

Sanerare

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta som sanerare och utföra olika arbetsuppgifter tillsammans med kundföretagets egen personal. Arbetet innebär olika sorters sanering såsom brand-, vatten- och byggstäd.

Formell kompetens

B-körkort.
Goda kunskaper i svenska språket, såväl tal som skrift.

Din bakgrund

Vi ser gärna att du har erfarenhet av sanering och inte är rädd för fysiskt arbete.

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi tror att du som söker är en energisk och engagerad person som är mån om att göra ett noggrant jobb som du känner dig stolt över. Som person är du framåt och du skall kunna arbeta både självständigt och i team.

Anställningsform/Omfattning/Tjänstgöringsort

Visstidsanställning/ Heltid, dagtid/ Halmstad

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse.

Information

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så skicka in din ansökan snarast.

Varmt välkommen med Din ansökan!

Lernia är vägen framåt

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.
Mer info
Område Halmstad
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 10 okt (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia Bemanning fortsätter att växa och nu söker vi ett flertal sanerare. Arbetet är på heltid och du kommer att bli anställd av Lernia, men uthyrd som konsult till vår kund. Kundföretaget ligger i Halmstad.