Robotsvetsoperatörer sökes!

Robotsvetsoperatörer sökes!

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta som svetsare i företagets verkstad/produktion.

Formell kompetens

B-körkort samt tillgång till bil.
Svetsutbildning alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet.
Goda kunskaper i svenska, såväl tal som skrift.

Din bakgrund

Vi söker dig som har svetsutbildning alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet och som tycker att det är kul att jobba i verkstadsmiljö.

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och tror att du som söker är en engagerad person som är mån om att göra ett noggrant och kvalitativt jobb som du känner dig stolt över. Som person är du praktiskt lagd, händig och nyfiken av dig. För att passa in på denna tjänst behöver du vara flexibel, ansvarstagande och ha hög arbetsmoral. Du är servicemedveten och har ett trevligt bemötande av medarbetare. Du fungerar bra i grupp men trivs även med att arbeta självständigt. Då arbetet stundtals kan vara tungt behöver du ha god fysik.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstidsanställning/ Heltid, 2-skift/ Halmstad med omnejd

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse.

Information

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så skicka in din ansökan snarast.

Varmt välkommen med Din ansökan!

Forma framtiden med oss!

Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Halmstad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 4 apr (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Har du kunskaper inom svetsning och letar efter nya spännande utvecklingsmöjligheter? Då ska du söka till oss! Lernia Bemanning fortsätter att växa och nu söker vi svetsare för kunds räkning. Arbetet är på heltid och du kommer att bli anställd av Lernia, men uthyrd som konsult till vår kund. Kundföretaget ligger i Halmstad med omnejd.