Processoperatörer sökes till Halmstad!

Processoperatörer sökes till Halmstad!

Arbetsuppgifter

Som processoperatör är du en del av den dagliga driften och övervakar maskiner och gör planerade insatser. Dina arbetsuppgifter kommer till stor del att bestå av hantering och underhåll av maskinerna, samt att säkerställa att produkterna håller rätt kvalitet.

Formell kompetens

B-körkort samt tillgång till bil.
Goda kunskaper i svenska språket, såväl tal som skrift.

Din bakgrund

Vi ser gärna att du som söker har en industriteknisk utbildning alternativt arbetslivserfarenhet av liknande arbete. Du bör vara tekniskt lagd och det är en fördel om du har arbetat med maskiner tidigare och då gärna som operatör inom processindustrin.

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och tror att du som söker är en engagerad person som är mån om att göra ett noggrant jobb som du känner dig stolt över. Som person är du framåt och du skall kunna arbeta både självständigt och i team. För att passa in på denna tjänst behöver du vara flexibel, ansvarstagande och ha hög arbetsmoral. Du har ett öga för detaljer, är lösningsfokuserad och har en positiv attityd.

Anställningsform/omfattning/ort

Visstidsanställning/ Heltid, 2-skift/ Halmstad

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse.

Information

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så Välkommen med Din ansökan redan idag!

Forma framtiden med oss!

Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Halmstad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 21 mars (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Har du erfarenhet inom industrin och letar efter nya spännande utvecklingsmöjligheter? Då ska du söka till oss! Lernia Bemanning fortsätter att växa och nu söker vi ett flertal processoperatörer. Arbetet är på heltid och du kommer att bli anställd av Lernia, men uthyrd som konsult till vår kund. Kundföretaget ligger i Halmstad.