Pigga och positiva lagermedarbetare

Pigga och positiva lagermedarbetare

Arbetsuppgifter

Som lagermedarbetare är du en viktig del i ett logistikflöde. Dina dagliga arbetsuppgifter kommer att bestå av containerlossning, plock och truckkörning på kundföretagets olika avdelningar.

Formell kompetens

B-körkort samt tillgång till bil.
Truckkort.
Goda kunskaper i svenska, såväl tal som skrift.

Din bakgrund

Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med truckkörning på lager, terminal, in- och utlastning.

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och tror att du som söker är en engagerad person som är mån om att göra ett noggrant jobb som du känner dig stolt över. Du har en positiv och ödmjuk inställning samt tycker om att jobba självständigt såväl som i grupp. För att passa in på denna tjänst är det viktigt att du är flexibel, ansvarstagande och har hög arbetsmoral. Då det kan förekomma tunga lyft behöver du ha god fysik.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstidsanställning/ Heltid, dagtid/ Halmstad

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse.

Information

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så skicka in din ansökan snarast.

Varmt Välkommen med Din ansökan!

Forma framtiden med oss!

Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Halmstad
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager, Logistik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 21 maj 2019 (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia Bemanning fortsätter att växa och nu söker vi dig som är intresserad av att arbeta inom lager. Arbetet är på heltid och du kommer att bli anställd av Lernia, men uthyrd som konsult till vår kund. Kundföretaget ligger i Halmstad.