Pigga och positiva lagermedarbetare sökes!

Pigga och positiva lagermedarbetare sökes!

Arbetsuppgifter

Som lagermedarbetare är du en viktig del i ett logistikflöde. Dina dagliga arbetsuppgifter kommer att bestå av materialhantering, plock och truckkörning på kundföretagets olika avdelningar.

Formell kompetens

B-körkort samt tillgång till bil.
Truckkort.
Goda kunskaper i svenska, såväl tal som skrift.

Din bakgrund

Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med truckkörning på lager, terminal, in- och utlastning.

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och tror att du som söker är en engagerad person som är mån om att göra ett noggrant jobb som du känner dig stolt över. Som person är du framåt och du skall kunna arbeta båda självständigt och i team. För att passa in på denna tjänst är det viktigt att du är flexibel, ansvarstagande och har hög arbetsmoral. Då det kan förekomma tunga lyft behöver du ha god fysik.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstidsanställning/ Heltid, dagtid/ Halmstad

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse.

Information

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så skicka in din ansökan snarast.

Varmt välkommen med Din ansökan!

Lernia är vägen framåt

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.
Mer info
Område Halmstad
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 25 sept (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia Bemanning fortsätter att växa och nu söker vi dig som är intresserad av att arbeta inom lager. Arbetet är på heltid och du kommer att bli anställd av Lernia, men uthyrd som konsult till vår kund. Kundföretaget ligger i Halmstad.