Operatör inom tung industri

Operatör inom tung industri

Arbetsuppgifter

Som operatör kommer du att arbeta i företagets produktion och kontrollera och övervaka tillverkningsprocessen. I dina dagliga arbetsuppgifter ingår även att hantera material, att säkerställa kvaliteten i den tillverkade produkten samt användning av truck och travers. Det är viktigt att du är säkerhetsmedveten och känner dig bekväm med att rapportera eventuella avvikelser i datorsystem.

Formell kompetens

B-körkort och tillgång till bil.
Goda kunskaper i svenska språket, såväl tal som skrift.
Truckkort, traversutbildning och certifikat för Heta arbeten är meriterande.

Din bakgrund

Vi söker dig som har minst en treårig gymnasieutbildning, gärna med en huvudsaklig inriktning mot industri eller teknik. Alternativt har du arbetslivserfarenhet av liknande arbete. Meriterande är om du har dokumenterad utbildning inom Heta arbeten, travers och truckkort.

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och tror att du som söker är en engagerad person som är mån om att göra ett noggrant jobb som du känner dig stolt över. Som person är du lugn, fokuserad och säkerhetsmedveten. Du skall kunna arbeta både självständigt och i team. För att passa in på denna tjänst behöver du vara flexibel, ansvarstagande och ha hög arbetsmoral. Du är i god fysisk form då det kan förekomma tunga lyft.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstidsanställning med god möjlighet till vidare anställning hos kundföretaget/ Heltid, 3-skift/ Halmstad

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse.

Information

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så Välkommen med Din ansökan redan idag!

Lernia är vägen framåt

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.
Mer info
Område Halmstad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Tillverkning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 28 nov (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Har du erfarenhet inom industrin och söker nya spännande utvecklingsmöjligheter? Då ska du söka till oss! Lernia Bemanning fortsätter att växa och nu söker vi en operatör för uppdrag hos en av våra kunder. Arbetet är på heltid och du kommer att bli anställd av Lernia, men uthyrd som konsult till vår kund. Kundföretaget ligger i Halmstad.