Maskinoperatörer till vår kund i Halmstad

Maskinoperatörer till vår kund i Halmstad

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta som maskinoperatör i företagets produktion. Dina dagliga arbetsuppgifter kommer att bestå av att ansvara för den dagliga driften, övervaka maskinen och göra planerade insatser samt säkerställa kvaliteten i den tillverkade produkten.

Formell kompetens

B-körkort.
Goda kunskaper i svenska språket, såväl tal som skrift.
Truckkort och traverskort är meriterande.

Din bakgrund

Vi ser gärna att du som söker har en industriteknisk utbildning alternativt arbetslivserfarenhet av liknande arbete.

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi tror att du som söker är en energisk och engagerad person som är mån om att göra ett noggrant jobb som du känner dig stolt över. Som person är du framåt och du skall kunna arbeta båda självständigt och i grupp. För att passa in på denna tjänst behöver du vara flexibel, ansvarstagande och ha hög arbetsmoral. Du har ett öga för detaljer, är lösningsfokuserad och har ett trevligt bemötande av medarbetare.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstidsanställning/ Heltid, skift kan förekomma/ Halmstad

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse.

Information

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

Lernia är vägen framåt

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.
Mer info
Område Halmstad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Tillverkning, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 4 okt (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia Bemanning fortsätter att växa och nu söker vi maskinoperatörer med tekniskt intresse. Arbetet är på heltid och du kommer att bli anställd av Lernia, men uthyrd som konsult till vår kund. Kundföretaget ligger i Halmstad.