Maskinoperatörer med tekniskt intresse

Maskinoperatörer med tekniskt intresse

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta som maskinoperatör i företagets produktion. Dina dagliga arbetsuppgifter kommer att bestå av att ansvara för den dagliga driften, övervaka maskinen och göra planerade insatser samt säkerställa kvaliteten i den tillverkade produkten. Till din hjälp kommer du att använda travers samt truck, det är därför meriterande om du har utbildning för detta.

Formell kompetens

B-körkort.
Goda kunskaper i svenska språket, såväl tal som skrift.
Truckkort och traverskort är meriterande.

Din bakgrund

Vi ser gärna att du som söker har en industriteknisk utbildning alternativt arbetslivserfarenhet av liknande arbete inom tung industri.

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och tror att du som söker har ett trevligt bemötande och är energisk som person. Du är engagerad och nogrann samt mån om att göra ett bra jobb som du känner dig stolt över. Som person är du framåt och du skall kunna arbeta både självständigt och i team. För att passa in på denna tjänst behöver du vara flexibel, ansvarstagande och ha hög arbetsmoral. Du har lätt för att fokusera och har ett öga för detaljer då vår kund har höga kvalitetskrav.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstidsanställning/ Heltid, dagtid alternativt 2-skift/ Halmstad

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse.

Information

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så Välkommen med Din ansökan redan idag!

Lernia är vägen framåt

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.
Mer info
Område Halmstad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 15 nov (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Har du erfarenhet inom industrin och söker nya spännande utvecklingsmöjligheter? Då ska du söka till oss! Lernia Bemanning fortsätter att växa och nu söker vi maskinoperatörer med tekniskt intresse. Arbetet är på heltid, dagtid alternativt 2-skift, och du kommer att bli anställd av Lernia, men uthyrd som konsult till vår kund. Kundföretaget ligger i Halmstad.