Intresserad av lön?

Intresserad av lön?

Vi söker löneadministratörer till några av våra kunder i Halmstad. Vi söker både dig som vill jobba heltid men även dig som hellre jobbar deltid.

Arbetsuppgifter

Är du intresserad av att utvecklas vidare i rollen som löneadministratör? .

Rollen som löneadministratör innebär att du kommer att arbeta med hela löneprocessen, tidrapportering och även en viss del reseräkningar, samt närliggande administrativa uppgifter.

Formell kompetens

Du har en gymnasieutbildning och har arbetslivserfarenhet.
God datavana och goda kunskaper i Officepaketet.
Du behärskar svenska i tal som skrift. Körkort och tillgång till bil.

Har du erfarenhet av t.ex. Agda, Heroma eller Visma är detta meriterande.

Personliga egenskaper

Dina personliga egenskaper är mycket viktiga för oss och dessa utmärks av ett starkt sinne för struktur och ordning och att du har en god administrativ förmåga samt ett driv av att ständigt förbättra. Du tar ansvar för dina egna arbetsuppgifter men är samtidigt mycket mån om ett väl fungerande samarbete med kollegor. Vi tror också att det är viktigt att Du trivs med att arbeta självständigt och kan hoppa mellan olika uppgifter.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstid/Heltid/Deltid/Halmstad

Tillträdesdag

Tjänsterna kommer att tillsättas löpande så sök direkt!

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid! Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Halmstad
Yrkesroll HR & Personal, Löner & Förmåner
Typ av anställning Heltid, Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 27 jan (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.