Inköpare till ett spännande företag i Halmstad

Inköpare till ett spännande företag i Halmstad

Arbetsbeskrivning

Rollen som inköpare innebär att du kommer att arbeta i en projektgrupp där du har hand om allt inköp av material för leverans av en helt komplett butik. Allt från golv till gardiner.

Din bakgrund

Vi letar efter dig som har erfarenhet av att ha arbetat som projektinköpare, budget och planering. Vi ser gärna att du har en utbildning som styrker din kunskap inom inköp.

Personliga Egenskaper

För att lyckas i rollen är du en person med utpräglat sinne för affärer. Du är mål- och resultatorienterad, självgående och har en analytisk fallenhet. Som person har du lätt för att samarbeta och en mycket bra förmåga att skapa och vidareutveckla goda kundrelationer, både internt och externt. Du är prestigelös och trygg i din roll.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Tillsvidare/Heltid/Halmstad

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse.

Kontakt

Annette Klang, 0722-541373

Forma framtiden med oss! Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid! Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Halmstad
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 14 okt (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett växande företag med kontor i Halmstad och andra stora städer i Europa. De leverar och färdigställer nyckelfärdiga butikslösningar och inredningskoncept i kommersiella miljöer. De levererar tillstörre delar av världen. Nu söker de sin nästa kollega i Halmstad.